Rugăciune către Părintele Arsenie Boca. Ce poți rosti la necazuri, boli și suferințe

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 01 feb 2023, 15:54 | Categorie: Lifestyle
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Deși a plecat la Ceruri, creștinii ortodocși consideră că Părintele Arsenie Boca a fost un sfânt care le alină și astăzi necazurile. Iată ce rugăciune poți rosti către Sfântul Părinte, în vremuri tulburi.

Arsenie Boca este, în continuare, cel care îi ajută pe credincioși să treacă peste supărări și necazuri, ori peste boli și evenimente care îi lasă neputincioși. Creștinii spun că se simt ușurați și că răul îi părăsește după ce se roagă la Sfântul Părinte.

Iată ce rugăciune să spui!

"Sfinte Preacuvioase Părinte Arsenie, îndreptător al sufletelor noastre și tămăduitorul bolilor sufletești și trupești, ca cel ce ai împodobit cu adânc de cunoaștere a făpturii omenești, te rugăm în vreme de durere și mâhnire, caută cu milă spre noi păcătoșii fiii tăi și mijlocește către Preabunul nostru Mântuitor, iertare de păcate și vindecare de toată neputința.

Părinte Sfinte care ai mare îndrăzneală în fața Tronului Ceresc, te chemăm cu mare lacrimi, dar cu nădejde că cele spre vindecare sufletească și trupească, spre mântuire și sfințire, le vom dobândi prin tine, cel ce ne-ai încredințat prin aceste cuvinte:” Eu mă duc, dar de acolo de unde voi fi, am să vă ajut mai mult ca și până acum”.

După cum în viață pe cei aflați în mari necazuri și suferințe cumplite îi tămăduiai îndată, așa și acum pe noi cei păcătoși, însă chemați cu dragoste la mormântul tău încununat cu har ceresc și flori, ne primește și ne mângâie, sfânt și bun Părinte. Ne scoate din negura păcatelor și a patimilor. Dăruiește-ne binecuvântarea ca să purtăm crucea vieții spre înviere și luminare desăvârșită.

Doctor și tămăduitor de orice suferință, te rugăm, vindecă- ne pe noi, fiii tăi și pe cei ce îi aducem în lacrimi și rugăciuni la crucea sfântă a mormântului tău, izvorâtor de pace, har și binecuvântarea ta de bun și sfânt Părinte, îți mulțumim și te rugăm să ne fii mereu aproape cu rugăciunea și ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfânt spre slavă marelui și minunatului nostru Dumnezeu și spre a sufletelor noastre mântuire. Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale și ale Sfântului Părintelui nostru Arsenie, miluiește-ne pe noi păcătoșii."

Îți recomandăm și: Rugăciune zilnică de mulţumire şi recunoştinţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play