Rugăciuni pentru noroc și bani. Atrage bunăstarea de partea ta!

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
freepik.com
freepik.com

Rostește aceste rugăciuni cu sinceritate și credință!

Iată ce rugăciuni poți să ai în vedere, indiferent de momentul zilei.

RUGĂCIUNE împotriva ESCALADĂRII RĂZBOAIELOR în LUME

1. Dumnezeul meu,

Îți adresez rugămintea mea cu smerenie și recunoștință pentru toate darurile pe care mi le-ai oferit până acum în viața mea. În această clipă, îți cer ajutorul și îndrumarea pentru a aduce noroc și prosperitate în viața mea.

Te rog, înțelege-ne nevoile și aspirațiile, și deschide calea noastră către abundență și bunăstare. Sădit-am semințele muncii și perseverenței, dar acum, te rog, întinde-ți mâna ta divină asupra vieții mele și adu prosperitate în calea mea.

Ajută-mă să înțeleg cum să folosesc înțelepciunea și resursele cu care m-ai înzestrat pentru a contribui la binele meu și al celor din jurul meu. Deschide-mi ochii spre oportunitățile care mi se ivesc și dă-mi putere pentru a profita de ele.

Îți mulțumesc, Doamne, pentru grija ta și pentru binecuvântările pe care le aduci în viața mea. Cu credință și încredere, mă închin în fața ta, rugându-te să îmi ajuți să atrag norocul și prosperitatea în fiecare aspect al vieții mele.

În numele tău, Amin.

Rugăciune zilnică de mulţumire şi recunoştinţă

2. Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ţi ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu şi mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ţi arăta recunoştinţa mea, îţi făgăduiesc să fac cunoscută şi altora această rugăciune. Te rog, cu umilinţă, să îmi aduci linişte în tristeţea şi durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni şi bucurii care ţi-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine şi familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleşeşte acum (aici se spune dorinţa).

Te implor, Ajutătoarea celor aflaţi în suferinţă, înfrânge orice greutăţi precum ai înfrânt balaurul care şade la picioarele tale.”

3. Îți sunt recunoscător pentru prosperitate! Îți sunt recunoscător pentru bogăție! Încrederea mea în Tine, Dumnezeul meu, este absolută! Sunt copleșit de banii și darurile Tale! Iți mulțumesc din inimă pentru tot!

Amin!

Rugăciuni pentru Oameni Bolnavi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel