Săgetătorul în 2024: Reconversie profesională și relații împlinite

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
 (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Horoscop anual 2024. Următorul an le pregătește Săgetătorilor câteva surprize.

Explorarea și aventura sunt trăsături esențiale ale filozofiei Săgetătorului. Ei cred că viața este o călătorie și că fiecare zi este o oportunitate de a descoperi ceva nou. Ei sunt însetați de cunoaștere și curiozitatea îi ghidează în explorarea lumii.

Săgetătorii au o abordare expansivă a vieții. Filozofia lor se bazează pe ideea că pentru a crește și a evolua, trebuie să ieși din zona ta de confort. Ei nu se tem de schimbare și sunt deschiși la noi experiențe și culturi. Pentru Săgetători este foarte important să învețe cât mai mult, să citească, să urmeze studii superioare sau să meargă pe drumul cunoașterii proprii, în biblioteci fizice și în online, pentru a înțelege lumea și a se înțelege pe ei dincolo de toate acestea.

Prima parte a anului 2023 a fost pe placul acestor nativi, dar  ultimele luni cu siguranță le-au adus numeroase teste. Când credeau că viața lor se liniștește, exact atunci apărea nevoia unei noi ajustări. De altfel, cuvântul “ajustare” le provoacă fiori în continuare. Iar problemele din familie i-au adus la epuizare. 

Previziuni 2024 Săgetător/Ascendent în Săgetător

Anul 2024 aduce pentru Săgetător un început confuz cu Mercur retrograd în semnul său, sugerând precauție în stabilirea rezoluțiilor de Anul Nou. Și să nu uităm de faptul că 2024 se termină cu același Mercur retrograd în Săgetător. Datorită influenței lui Jupiter, protectorul său, în Casa a șasea, există oportunități de a progresa la muncă și de a avea o sănătate robustă. Totuși, e important să nu se supraextindă sau să evite problemele personale, refugiindu-se în muncă. Conjuncția dintre Jupiter și Uranus din aprilie poate semnala schimbări majore și total neașteptate la locul de muncă, poate chiar o reconversie profesională.

Cu Jupiter mutându-se în Casa a șaptea după 26 mai, viața amoroasă a Săgetătorului capătă un accent special, oferind șanse pentru noi relații sau reevaluarea celor existente. Saturn în Casa a patra ar putea aduce responsabilități legate de familie sau locuință, cu potențialele obstacole în zona imobiliară. Definirea conceptului de "acasă" devine esențială. În toamnă, cu Pluto în Casa a doua, relația cu finanțele se schimbă semnificativ, sugerând o reevaluare a valorilor și a modului în care sunt gestionate resursele.

Citește și Horoscop NUMEROLOGIE final de 2023. Predicții pentru TOATE numerele personale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel