Șah-mat pentru Berbec, Balanță și Săgetător. Reușite pentru Fecioară, Pești, Gemeni. Până la finalul anului 2022

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni pentru 2022. 

Tranzitele și aspectele majore care vor avea loc până pe 1 ianuarie 2023 vor aduce schimbări radicale în viața unor nativi. Discutăm în primul rând de întoarcerea lui Jupiter în Pești, de pe 28 octombrie, și de retrogradarea planetel Marte în semnul Gemenilor, începând cu 30 octombrie. Deci după cum îți vei da seama, cele două evenimente sunt apropiate, ceea ce înseamnă că vor avea și mai multă putere. 

Unii vor beneficia, alții vor avea de pierdut. Se vor încheia unele socoteli și va fi nevoie să fie găsite alte soluții. 

Cum Jupiter se va apropia din nou de Neptun, în semnul Peștilor, vom trece prin momente de confuzie și haos. Dar am putea să luăm aceste tranzite și să le folosim pentru a ne dizolva ego-ul, vinovat de cele mai multe ori de suferințele prin care trecem. 

Horoscop 2022 Berbec

Dacă ai reușit să faci un pas înapoi în prima jumătate a anului 2022, să fii sigur că îți va fi mult mai ușor să pui primele cărămizi pentru un proiect. Dar asta până pe 28 octombrie, pentru că pe urmă vei avea de furcă. Marte, guvernatorul tău, retrogradează să îți arate că întotdeauna există și alte căi. Nu neglija totuși problemele ferite de ochii lumii. Mai ales cele legate de sănătate sau de vindecarea trecutului. 

Horoscop 2022 Gemeni

Marte va retrograda în semnul tău, Jupiter se va întoare în casa carierei. Trebuie să știi ceva: orice veste proastă de la serviciu va fi o mare oportunitate. Poți schimba locul de muncă sau poți adopta o altă atitudine. În orice caz, va trebui să te dezveți de unele obiceiuri și să înveți să pui limite. Marte aduce curaj, forță, dar și furie. Trebuie să înveți să îți gestionezi emoțiile. Prietenii vor fi importanți, dar nu cei mai importanți. 

Horoscop 2022 Fecioară

A doua jumătate a anului îți atrage atenția că viața personală contează tot timpul, nu din când în când. Că oamenii nu există doar pentru statut și carieră. Și cum Jupiter se va întoarce în casa relațiilor, îți dai seama că împlinire de acolo vor veni. Dacă vei munci mai mult fără să ți se fi cerut, dacă vei exagera cu orele suplimentare, nu vei avea nimic de câștigat. Autoflagelarea îți va aduce neajunsuri în plus. Nu neglija sănătatea!

Horoscop 2022 Balanţă

Ai ocazia rarisimă să îți dai seama singur unde ai greșit: și din punct de vedere profesional, dar și personal. Îți vei reconsidera principiile și valorile. Îți vei da seama că validarea mult așteptată din partea persoanelor apropiate nu va mai fi ca altădată. Dintr-o dată, unii prieteni nu vor mai fi atât de prezente în viața ta. Oamenii vin și pleacă! Din octombrie-noiembrie nu vei mai putea juca rolul omului neutru. Trebuie să iei decizii serioase. O perioadă bună pentru o evaluare a locului de muncă. 

Horoscop 2022 Săgetător

Marte va retrograda în casa a 7-a, cea legată de relații și parteneriate. Unele dintre acestea vor fi întrerupte, altele reluate. Oricum, orice decizie luată va fi întoarsă. Jupiter se va întoarce în casa a 4-a. O multitudine de evenimente neașteptate în familie vă așteaptă. Este cazul să îți reconsideri modul în care te raportezi la relațiile tale. Poate ai exagerat pe undeva. 

Horoscop 2022 Peşti

În continuare, ultima parte a lui 2022 poate fi ca o mare revelație. Fă un exercițiu de memorie și amintește-ți de principalele evenimente din primele cinci luni. A trebuit să înveți că nu totul depinde de tine. Că mai sunt și momente în care să aștepți. Sau că gândirea pozitivă nu ajunge. Vei lăsa lucrurile să se întâmple și vei face o alegere! Grea la început, dar necesară. Până în 2023, vor fi unele evenimente în familie care vor beneficia de înțelepciunea ta. 

Citește și Toate planurile în aer! Un trio al resurselor: Nodul Nord, Marte și Uranus, toate în semnul Taurului! Crize și frustrări, previziuni pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel