Toate planurile în aer! Un trio al resurselor: Nodul Nord, Marte și Uranus, toate în semnul Taurului! Crize și frustrări, previziuni pentru toate zodiile

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Avându-l pe Marte în Taur, dar și pe Uranus și Nodul Nord în același semn al nevoii de resurse, al posesivității și al opunerii la schimbare, s-ar putea să ne simțim destul de frustrați. Astrologul Daniela Simulescu a discutat mai mult în ultima perioadă despre subiectul de care toți suntem cel mai interesați: banii! 

Nodul Nord în Taur vorbeşte despre partea concretă şi ne spune că după atâţia ani în care v-aţi dat seama că nu e niciun control, mai controlaţi ce? Trebuie să fie totul practic, pragmatic, să te descurci singur și să încerci să nu exagerezi cu nimic. Nodul Nord în Taur te roagă să fii mai conştient, mai prezent, mai practic, să folosești ce ai în dotare. Adică să nu îți mai faci planuri în funcţie de ce are soţul, soţia, părinţii, ci în funcţie de ce ai doar tu. Despre asta vorbeşte Taurul, despre resursele tale!

Uranus tranzitează semnul Taurului până în 2026! Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, planeta surprizelor, cel care îți aduce în viață scenariul la care nu te-ai fi gândit vreodată. Totodată, este planeta care guvernează internetul și tehnologia.Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și știință, lumină, electricitate, spontaneitate, revoluție, autenticitate, inovație, rupere bruscă. Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele, nu îi place stabilitatea și vrea să aibă totul aranjat. Taurul este semnul banilor, al resurselor, reprezintă zona financiară în astrogramă.Dacă Taurul iubește atașamentele, Uranus urăște atașamentele, așa că e posibil să ne confruntăm cu conflicte interioare. Ultima dată când Uranus a fost în Taur, a fost în perioada 1934-1942, ani ai marii crize economice, de dinainte de al Doilea Război Mondial, dar și o explozie a domeniului tehnologiei. 

Marte este în Taur până pe 20 august 2022. Asta înseamnă că felul în care vom acționa se va lega tot de resurse, dar va fi unul ceva mai lent, cu posibile crize în această direcție și cu o nevoie destul de accentuată de a face planuri, de a strânge, de a pune bani deoparte, ceea ce ar fi chiar indicat având în vedere contextul național și internațional în care ne aflăm. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a doua a banilor. Marte te invită să nu te arunci mai mult decât e cazul, ci să te bazezi pe ce ai aici și acum. Nu trebuie să tânjești după ce au ceilalți, ci să îți descoperi ceea ce e potrivit ție, Uranus nu vrea să fii la fel ca ceilalți, deci nu mai te gândi cum să faci să primești ce au ei, ci făurește propria ta cale.

Taur/ Ascendent în Taur

Marte e în semnul vostru, dar nu se simte chiar în largul său. Veți intra în situații pe muchie de cuțit, pe repede înainte. Veți primi curaj, dar și furie. Toate lucrurile pe care le aveați așezate în ordine, mica rutină, ordinea din viață, toate vor fi date peste cap, mai ales dacă nu ați vrut să schimbați în ultimii ani nimic. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Marte intră în casa a 12-a, aveți grijă la problemele de sănătate, dacă ajungeți într-o criză, ea apare ca să vă dea ceva de înțeles. Că v-ați pierdut pe voi pe undeva, că v-ați sacrificat pentru alții. Gemenilor le place să schimbe la suprafață, le place schimbarea, experimentarea, diversitatea, dar le este frică să piardă, acolo undeva, în subconștientul lor. Uranus va veni în zona gândurilor ascunse, în zona subconștientului. 

Rac/ Ascendent în Rac

O să vă placă să intrați în conflicte, căutați certuri cu oamenii apropiați. Banii pe care îi faceți din afacerea voastră ar putea indica anumite probleme. Uranus o să intre pe partea de planuri. Racii au atașamente mari. Uranus s-ar putea să le dea niște planuri peste cap în special, în legătură cu familia. 

Leu/ Ascendent în Leu

La voi e vorba despre autoritate, despre autoritatea voastră sau a altora, despre ambiție, despre a cuceri noi culmi. Vreți să fiți validați, deveniți foarte competitivi. Chiar dacă vă certați cu toată lumea, Marte zice „haide să fac să îmi fie mie bine”. Tot ce înseamnă carieră se schimbă total. Se schimbă șefii, jobul, echipele. Își vor căuta mereu alte locuri de muncă. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Este vorba despre studii, călătorii, dezvoltare, evoluție. Este momentul potrivit pentru a lupta pentru principiile și valorile personale, vă puteți gândi mai mult la cum anume v-ați construit sistemul de valori. Vi se vor schimba credințele, absolut tot ce ține de spiritualitate, de felul în care îl priviți pe Dumnezeu.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Apar situații destul de dificile și stresante cu privire la tot ce înseamnă banii la comun, finanțele împărțite cu alții. Nu o să vă fie ușor să vă recuperați banii dacă sunteți într-un proces. Casa resurselor pe care le împart cu partenerul va fi încercată. Vor divorța, vor primi moșteniri. Vor juca la jocuri de noroc, vor începe afaceri. Vor vrea mai mult pericol decât doreau de obicei. Mare grijă la relațiile cu băncile.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

O să aveți momente în care vi se pare că orice faceți și orice spuneți vă loviți de un zid și nu puteți înainta în acest fel. Trageți de situații, de relații până când simțiți că nu mai puteți. S-ar putea să începeți să căutai alt gen de parteneri, persoane nonconformiste, diferite. Multă instabilitate în zona emoțională. Este nevoie să vă reinventați.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Dacă ar fi după voi orice situație stresantă ar dispărea atât de repede, v-ați rupe de ea și ați trece imediat la următorul pas. Tot stilul vostru de viață, toată rutina vă va fi dată peste cap. Uranus va veni în zona serviciului, a relațiilor cu colegii, dar și a rutinei. Săgetătorii își vor căuta meserii ciudate, joburi la care alte persoane nu s-ar fi gândit, chiar în zona ezoterică. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

La voi chiar e momentul să vă bucurați mai mult de viață. Să vă ascultați sufletul, să vedeți ce pasiuni aveți, cum vă puteți petrece timpul liber, ce vă place să faceți, ce anume vă spune intuiția. Veți fi mai dornici să faceți cadouri, să faceți anumite gesturi. S-ar putea să vă reevaluați pasiunile sau să descoperiți altele noi.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

În cadrul întâlnirilor cu familia apar observații, reproșuri. Multe dintre inițiativele voastre pe plan profesional nu vă vor fi acceptate. În familie situațiile prind scântei de unde nu vă așteptați. Tot ce înseamnă casă poate veni cu suprize pentru Vărsători, dacă doresc să își ia o casă, va fi una diferită de a celorlalți, ceva ce nu au cei din jurul lor. Se va schimba și relația cu familia.

Pești/ Ascendent în Pești

E nevoie să ascultați, să auziți. Va fi o perioadă cu multe drumuri, călătorii, excursii, multă oboseală. Veți intra în discuții în care să nu vi se dea dreptate și să vă enervați. Veți învăța diferit. Mulți dintre voi puteți începe să scrieți și  s-ar putea să fiți nevoiți să ieșiți din spatele cortinei cu descoperirile voastre și să salvați lumea.

Click aici dacă vrei să citești și horoscopul banilor pentru a doua jumătate a lui 2022 până la începutul lui 2023! Previziuni pentru toate zodiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel