ȘAPTE cele mai puternice semne zodiacale și ENERGIA lor

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Există într-adevăr un semn zodiacal care să merite titlul de „cel mai puternic”? Ei bine, priveşte lucrurile în acest fel. Puterea poate însemna lucruri diferite pentru oameni diferiți. În timp ce unii echivalează puterea cu forța fizică, alții o pot vedea ca pe o manifestare a unei voințe puternice și a unei minți și mai puternice.

Cel mai frecvent, puterea este văzută ca abilitatea de a exercita influență asupra altora, fie prin dominație, fie prin intimidare, dar și prin energia pe care o emană și prin forța de a depăși obstacolele și crizele care le ies în cale. Iată cele mai puternice semne zodiacale.

1. Scorpion

Nimeni nu poate întoarce mesele ca Scorpionii. Forța deciziilor lor, energia misterioasă și tenacitatea lor sunt de neegalat de orice alte semne din zodiac. Acestea sunt principalele motive pentru care acest semn zodiacal este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice semne zodiacale și cel mai de succes. Dedicarea lor pentru o cauză sau o idee este rareori comparabilă. Când un Scorpion își pune ceva în minte, nu se poate să nu reuşească. Cu greu sunt descurajați atunci când au un scop în minte. Parcă devin complet de neoprit. O femeie Scorpion îndrăgostită nu va lăsa nimic în calea ei atunci când vrea să meargă după bărbatul ei. Pasiunea lor este motivul pentru care pot realiza fapte incredibile. Ei fac pasul atunci când alții s-ar întoarce și merg mai departe când alții ar renunța. Și cu această atitudine, pot transforma orice pierdere în câștig, orice obscuritate în faimă. 

2. Leu 

Un citat celebru spune că „Un mare lider este cel care cunoaște calea, arată calea și merge pe cale.” Niciun alt citat nu poate descrie mai exact un Leu. Curajul lor, loialitatea, personalitatea lor este o putere exemplificată. Tot ceea ce fac este simbolic pentru calitățile lor de conducere și viziunile lor. Leii sunt vizionari, iar ambiția și motivația lor le deschid calea pentru a realiza totul. Acești nativi nu sunt simpli oameni, ci entități. Ei inventează, inovează și conduc, iar lumea doar îi urmează fără efort. După cum puteți vedea, diferite semne zodiacale canalizează și își exercită puterea în mod diferit. Dar un lucru pe care toate aceste semne îl au în comun este acela de a avea pârghie asupra celorlalte semne. Aceasta este cu adevărat puterea, iar Leul o cunoaște, cu siguranță. 

3. Berbec

Creativitatea la maxim și pentru acești nativi care sunt inovatori nebuni. Câștigători în tot ce înseamnă afaceri, sunt experţi absoluţi la negociere, dinamism și creație. Ceea ce face ca Berbecul să fie unul dintre cele mai puternice semne zodiacale, în felul său propriu este abilitatea de a face față unui număr mare de persoane cu autoritate. O altă calitate impresionantă este convingerea și claritatea procesului lor de gândire. Să nu uităm capacitatea lor de a-și asuma riscuri și de a face tot posibilul pentru o cauză mai mare. Femeile din acest zodiac sunt, de asemenea, unele dintre cele mai înverșunate, cunoscute pentru tenacitatea și curajul lor. Pe scurt, nu sunt o forță de manipulat. Și se vor asigura că toată lumea știe asta despre ei.

4. Capricorn

Bateți la ușa Capricornului dacă sunteți în căutarea unui model de neclintit pentru că sigur are tot ce îi trebuie. Ai încredere într-un Capricorn pentru a te pregăti pentru toate fațetele vieții. Ei sunt regii și reginele multitaskingului și ai delegației și știu bine cum să-și facă treaba. Ei cred în pregătire și eficiență. Și ceea ce îi face foarte puternici este că pot determina alți oameni să facă același lucru. Sunt răbdători și muncitori și îi vor îndruma pe ceilalți până când vor putea scoate tot ce este mai bun din ei. Și ce este mai bun decât un semn zodiacal care îi înalță cu adevărat pe alții? Ei au o abilitate înnăscută de a-i face pe ceilalți autosuficienți, precum și de a-și optimiza abilitățile în beneficiul lor pentru a realiza munca. Dacă aceasta nu este trăsătura unui adevărat lider, nu știm ce este!

5. Taur

Pentru majoritatea oamenilor, nu este nimic mai reconfortant decât căldura unei mame sau să se simtă aproape de o altă persoană. Și dacă există un semn care poate emana acest tip de căldură și bucurie, acesta este Taurul. Cel mai puternic semn în ceea ce privește stabilitatea și resursele, Taurii sunt un semn zodiacal esențial în această listă. Femeile semnului Taur sunt puternice atunci când vine vorba de îngrijirea celor mai apropiați de inima lor, dar și când vine vorba de a avea mereu un „zid” de care să te sprijini în vremurile în care ți se pare că totul se clatină. Taurul știe cum să construiască și nimeni nu înțelege mai bine definiția de „durabil” precum o face un astfel de nativ. 

6. Fecioară 

Oamenii născuți sub semnul Fecioarei au un nivel diferit de claritate asupra lucrurilor. Ei sunt foarte obiectivi în analiza lor și au un mod excelent de a-și echilibra emoțiile prin logica și ideologiile lor. Cu o mentalitate rațională, ele aduc o mare perspicacitate situațiilor. Acest lucru îi face, de asemenea, indivizi foarte puternici. Mintea lor le permite să cultive inteligența și independența. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile născute sub acest semn. De aceea, Fecioara este și cel mai puternic semn zodiacal feminin. Și asta nu este deloc surprinzător. Fie că este cariera sau iubirea lor, ceea ce îi face să exceleze cu adevărat este capacitatea lor de a gândi profund, de a analiza rațional și de a-și menţine ideologiile. Cu atât mai mult, convingerea lor de a respecta deciziile lor îi face să devină o forță și mai puternică.

7. Săgetător 

Când oamenii se gândesc la cele mai puternice semne zodiacale, Săgetătorul nu este considerat neapărat unul dintre ele. Deși puterea nu este în mod obișnuit asociată cu aceşti nativi, nu există oameni mai fermecători ca ei în jur. Și dacă asta nu este putere într-un fel, ce este cu adevărat? Faptul că sunt atât de subtili în acest sens este un mod perfect pentru a-și exercita puterea și influența asupra celorlalți. Săgetătorii sunt pozitivi și nu vor lăsa nicio piatră neîntoarsă în căutarea libertății lor. Acest lucru face ca personalitatea lor să fie super atractivă fără a fi amenințători. Nu vrei să te încurci cu ei. Ești sub vraja lor înainte să-ți dai seama. Dar fii atent la natura lor liberă și vezi de cât de ușor te vor ajuta să te eliberezi. Încurajarea lor este transformatoare și vei fi reînnoit sub aripa lor.

sursa: bonobology.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel