ȘASE ZODII care o pot lua de la capăt până la 16 mai. O zodie va beneficia de senzualitate, cuceriri și multă iubire!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Până la 16 mai, Jupiter se află în semnul Berbecului! Iată ce aduce acest tranzit pentru următoarele ȘASE zodii în lunile care urmează.

Jupiter este o planetă transpersonală imensă. Marele Benefic este și cel care ne pune la dispoziție șanse, oportunități sau câștiguri. Deci, vine cu abundență. 

Jupiter este în primul semn din zodiac, Berbec, de pe 20 decembrie 2022. Și aici stă până pe 16 mai anul acesta.

Acest tranzit ne oferă o nouă etapă de motivație. Curaj, energie și încredere oarbă în propriile noastre forțe. Când Jupiter se află în semnul Berbecului, poți să ai inițiativă și să încerci să-ți construiești o nouă viață. Dacă nu ai făcut nimic până acum, ai la dispoziție aproape două luni ca să faci primul pas, să începi ceva.

Mai mult, până la 16 mai, ai face bine să te bucuri mai mult de viață!

Să ieși de la naftalină, să îndrăznești și să spargi gheața. Da, fii mai curajos! Oricare ar fi domeniul în care activezi, lui Jupiter îi Berbec îi place furia, pentru că aceasta te ajută și te împinge. Îi place să cucerească, să aibă și să dețină.

Astfel, acolo unde ai Berbec în astrogramă, trebuie să lași deoparte temerile și să încerci. Poate să fie vorba de un sport nou sau un curs nou. Vei vedea că poți să muți munții, trebuie doar sa îți propui. Dacă nu-ți canalizezi furia în niciun fel, ea te va mânca pe dinăuntru și îți poate ruina viața. Vei fi mereu încruntat sau nemulțumit. Este o șansă bună să o iei de la capăt.

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter este în semnul tău și vrea prospețime. Până pe 16 mai, ai face bine să te gândești în ce domeniu poți să implementezi proiecte noi. Din fericire, ai de ce să te bucuri. Oamenii sunt generoși cu tine și poți să te întâlnești cu tot soiul de oportunități.

Marele Benefic îți poate amplifica trăsăturile pozitive cum nici nu te aștepți. Dar și defectele. Așa că ai puțină grijă. Dacă știi că ai probleme de sănătate, este foarte posibil să găsești un tratament eficient sau noi metode de vindecare. Ce trebuie să faci până la jumătatea lunii mai? Distrează-te și bucură-te, fiindcă ai suficiente motive.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Până la 16 mai, Jupiter este în tranzit în Casa a 8-a. Această casă vorbește despre moșteniri, despre taxe, impozite și fonduri din diferite surse, altele decât cele proprii. Însă, totodată, discutăm și despre vindecarea traumelor și a sufletului.

Jupiter în a opta casă te sprijină ca să treci și peste un doliu, la propriu sau la figurat. Mai ai încă timp să te descoperi, să te vindeci, să comunici mai mult. Este un interval potrivit să faci un credit dar și să scapi de datorii.

Balanță/Ascendent în Balanță

La acești nativi, Jupiter tranzitează sectorul relațiilor. Așadar, urmează luni potrivite ca să cunoști pe cineva, poate chiar partenerul perfect. Dacă ești într-o relație, poți să reînvii pasiunea, mai ales dacă a intervenit blazarea. Jupiter îți oferă multă încredere în tine. Poți să capeți și curajul să te desparți de cineva, dacă simți că nu mai poți să schimbi nimic.

Pentru cei singuri, este o perioadă grozavă. Poți să cunoști oameni noi, să ieși la întâlniri. Te afli într-un real ciclu al cunoașterii.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Trebuie să știi că la tine, Jupiter este în Casa a 5-a. Iar asta îți poate aduce fluturi în stomac. Te poți îndrăgosti sau îți dorești din ce în ce mai mult un copil. De asemenea, pot să existe și câștiguri în urma pasiunilor tale. Ai grijă, totuși, să nu cheltui mult și fără rost.

În esență, mai ai aproximativ două luni cu multă bucurie, dragoste, cuceriri, jocuri, senzualitate. Exact ce îți place!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter este în Casa a 4-a, așa că tot ce înseamnă domeniu imobiliar poate fi destul de amplificat. Fie că vorbim de vânzare, relocare, mutare sau închiriere. Ai o relație bună cu familia/rudele? Asta înseamnă că o să ai relații decente și cu cei din jur. Iar acest lucru o să se reflecte în atitudinea ta. Așa că ai nevoie să te împaci cu aceste persoane.

Pești/Ascendent în Pești

Guvernatorul tău este în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Asta înseamnă că o să câștigi, dar o să și cheltui. Încearcă să nu dai cu banii în dreapta și în stânga, cel puțin nu pe lucruri care nu îți sunt de folos. Poți să investești în obiecte de calitate, care să îți folosească. Nu le lua doar ca să atragi atenția și nu te întinde mai mult decât este cazul.

Însă, până pe 16 mai, fă cea mai importantă investiție - în tine însuți. Fiindcă nu o să regreți.

Citește și: Zodiile și maturitatea. Care este cel mai matur semn din zodiac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel