Zodiile și maturitatea. Care este cel mai matur semn din zodiac?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Cum stă fiecare semn din zodiac la capitolul maturitate?

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”.

Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm să faceți la fel. Atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoanele în sine. 

Berbec

Da, Berbecii sunt semne încrezătoare, cu multă ambiție și putere. Dar să nu uităm că au tendința să devină impulsivi și adesea copilăroși, mai ales când își manifestă anumite dorințe. Nu putem spune că Berbecii sunt genul calm, ba chiar sunt destul de predispuși la izbucniri emoționale când sunt supărați.

Din aceste motive combinate, se spune că Berbecii au un scor mai scăzut pe scara de maturitate. 

Taur

Taurul are reputația de a fi materialist, chiar dacă nu observă mereu acest lucru. Nativii Taur prețuiesc foarte mult lucrurile pe care le au și se grăbesc să acorde valoare sentimentală chiar și celor mai mici obiecte.

Au, de asemenea, un gust destul de rafinat când vine vorba de lucrurile pe care le plac, având așteptări mari și repere de înaltă calitate. Preferințele lor luxoase și atitudinea îndrăzneață se sprijină pe partea matură a spectrului. Așa că vorbim despre un semn destul de matur al zodiacului.

Gemeni

Ei tind să aibă o mare conștiință de sine, fiind guvernați de planeta comunicării, Mercur. Însă, putem afirma că Gemenii sunt grozavi la șmecherie și manipulare.

Conflictul lor interior îi împiedică adesea să atingă o stare de pace adevărată. Se numără printre semnele mai puțin mature din zodiac.

Rac

Racii sunt adesea descriși ca niște persoane foarte emoționale, care nu pot face un pas fără să găsească ceva cu care să empatizeze. Da, Racii sunt adesea foarte motivați din punct de vedere emoțional, dar putem privi acest lucru ca pe o calitate minunată.

Racii își folosesc aceste talente pentru a-i ajuta pe alții. Deseori, au tendința de a evita conflictele într-o manieră pasiv-agresivă. În general, în ciuda a ceea ce spun stereotipurile despre Rac, ei sunt foarte maturi și își gestionează sentimentele cu grație.

Leu

Leii sunt ambițioși și foarte siguri de propria lor poziție. Nu au probleme în a-și exprima propriul sine, sunt generoși cu timpul lor, dar nu prea știu să se pună în pielea altcuiva. Le este greu să vadă și alte perspective și trebuie să înțeleagă că nu le știu pe toate. Leul se luptă când vine vorba de maturitate, dar încearcă.

Fecioară

Natura analitică a Fecioarei și valorile sale redau un punctaj destul de ridicat pe scara de maturitate. Sunt atenți, orientați spre detalii, iubitori de angajament și caută ordine în toate domeniile vieții.

Un alt semn guvernat de Mercur, Fecioarele își iau foarte în serios abilitățile de comunicare, folosindu-le pentru a ajunge la cauza oricărei probleme sau pentru a învăța cum să aibă cel mai bine grijă de cei dragi. Principiile lor sunt întemeiate și realiste, clasându-le printre cele mai mature semne.

Balanță

Ca Fecioarele, Balanța este foarte calmă, deși aceasta este o trăsătură pe care trebuie să o lucreze activ. Nativii Balanță se străduiesc să atingă echilibrul în toate domeniile vieții lor și sunt curioși, fapt care îi face mereu interesați de noi experiențe.

De asemenea, le place să fie mediatori. Balanțele asistă cu plăcere la o discuție între doi prieteni blocați într-o ceartă și vor fi terții imparțiali care îi ajută să ajungă la o înțelegere. Balanța este un semn foarte matur.

Scorpion

Scorpionii s-ar putea să te surprindă. Se crede că sunt adesea cruzi și neiertători, deși aceste trăsături ușor exagerate tind să le ascundă pe cele pozitive. De cele mai multe ori, acești nativi sunt înțeleși greșit. Putem spune că Scorpionii au cu adevărat o profunzime emoțională și o înclinație spre întrebările filosofice. Sunt persoane extrem de înțelepte, capabile să ofere sfaturi în orice situație.

Din aceste considerente, sunt văzuți ca cei mai maturi din zodiac.

Săgetător

Săgetătorul este un semn iubitor de aventură, care reușește, de asemenea, să rămână cu picioarele pe pământ. Sunt nativi foarte adaptabili și pot trece prin multe obstacole, dacă asta înseamnă să obțină ceea ce își doresc. Dacă ceva este mai presus de ei, atunci preferă să se axeze pe luarea unor decizii inteligente.

Această abordare a vieții îi face incredibil de maturi. Dacă există un defect, s-ar putea ca uneori să fie prea sinceri cu ceilalți în situații care nu necesită musai acest lucru. Dar nu este din răutate.

Capricorn

Capricornii sunt incredibil de serioși, orientați spre obiective. Ei își susțin convingerile și trăiesc pentru a dobândi noi abilități.

Simțul lor puternic al angajamentului și ambiția nesfârșită îi plasează printre semnele mai mature, deși ar putea lucra un pic la capitolul răbdare.

Vărsător

Pragmatici și inteligenți, Vărsătorii tind să fie gânditori progresiști, cu talentul de a-și da seama cum se vor desfășura anumite situații doar pe baza circumstanțelor actuale.

Ei sunt cel mai bine cunoscuți pentru unicitate. Nu se tem să facă lucruri noi, iar această încredere în sine înseamnă că se află în categoria zodiilor mature. Ca să nu mai vorbim de înțelepciunea Vărsătorilor.

Pești

Alte semne care au reputația de a fi foarte emoționale, dar care sunt mult mai mult decât atât. Fiind la finalul Zodiacului, mulți astrologi cred că înțelepciunea tuturor celorlalte semne se duce până la Pești, făcându-i foarte intuitivi și înțelegători.

Este adevărat, totuși, că latura lor visătoare îi poate îndepărta puțin de maturitate. Peștilor le place să se piardă în fantezie și acest fapt îi duce din când în când către partea imatură.

Vezi și: Zodiac floral. Află care este floarea ideală pentru tine în funcție de zodie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel