ȘASE zodii care pot întoarce lumea cu susul în jos la început de 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Care vor fi zodiile favorizate la începutul noului an? Iată ce beneficii poți primi de la Venus, care mai stă în semnul Capricornului până la 3 ianuarie.

Venus se află, până la 3 ianuarie, în semnul dur al Capricornului. Să ne amintim că Micul Benefic reprezintă planeta iubirii și a frumuseții, dar și a plăcerii și a banilor. O simbolizează pe Afrodita. Poziția lui Venus în astrograma noastră natală demonstrează modul în care obișnuim să ne exprimăm afecțiunea. De cine suntem atrași. Feminitatea noastră.

La fel de important de menționat este și modul în care Venus ne arată care sunt obiceiurile noastre legate de cheltuieli, dar și de estetica ce ne atrage. Ne indică ce ne stârnește plăcerea și în ce fel de relații vom prospera. Pe scurt, ce ne face fericiți în dragoste? Dacă în astrograma unei femei, Venus exemplifică modul în care iubește și își manifestă feminitatea, în cea a unui bărbat, arată de ce tip de femei este atras.

Amintim și că Venus în Capricorn aduce o perioadă romantică, dar nu la modul siropos. Este o etapă practică pentru relații, de aceea o să preferăm faptele și nu cuvintele.

Iată ce beneficii aduce acest tranzit pentru următoarele ȘASE zodii!

Taur/Ascendent în Taur

Cum se pot bucura Taurii la început de an? Poți să călătorești, să mergi în vizite, la evenimente sau la petreceri care îți aduc zâmbetul pe buze. Reține că orice drum pe care îl faci te ajută să evoluezi. Să te dezvolți. Mai mult, o să dispui și de mici beneficii. Fie că mergi în excursii, în călătorii sau în vizite, o să găsești oameni săritori, care te ajută.

S-ar putea să găsești și un domeniu care să-ți aducă multă bucurie, deoarece Casa a 9-a are legătură și cu studiile. În următoarele luni, poți să iei în calcul o pasiune care îți umple sufletul.

Rac/Ascendent în Rac

Racii pot simți real că pot întoarce lumea cu susul în jos, fiindcă Venus o să fie în tranzit în Casa a 7-a. Așadar, pot întâlni un partener serios sau își vor îmbunătăți relația actuală. Este o perioadă optimă și pentru parterneriatele profesionale sau pentru găsirea oamenilor de calitate.

Cu aceștia, poți să petreci timp prețios, fie că alegi să mergi la un restaurant sau la un film. Bucură-te de viață! Venus în Capricorn te ajută să cunoști tot felul de pretendenți, dacă ești singur. Nativii Rac pot să întâlnească și persoane sufletiste și corecte, care să se implice pentru ei.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Iată că Venus o să tranziteze Casa a 5-a până în luna martie 2023. Vorbim despre casa iubirii, a copiilor, a exprimării de sine, a fericirii și a pasiunilor. Așa că, orice interacțiune cu copiii te ajută enorm, indiferent dacă sunt proprii copii sau ai altora.

Venus în Casa a 5-a îți aduce și o perioadă plină de romantism. Ai nevoie de cuvinte, de declarații, de gesturi. Simplu, de afecțiune. Același lucru îl poți oferi și altora. Practic, Venus vrea și mai multă pasiune din partea ta, poate fi incendiar!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La Scorpioni, Venus este guvernator de Casa a 7-a, a relațiilor amoroase. Și, totodată, tranzitează și Casa a 3-a, a comunicării. Acest aspect aduce discuții de bun augur cu partenerul tău. O să te bucuri de sprijin reciproc și o să știi cum să-ți organizezi programul, astfel încât să duci la bun sfârșit toate sarcinile.

Este o perioadă uimitoare pentru cei care vor să studieze limbi străine, dar și pentru persoanele care doresc să-și schimbe discursul sau modul de a dezbate.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este clar că Venus este în tranzit prin semnul tău până la 3 ianuarie 2023. Te poți folosi de acest lucru ca să-ți schimbi înfățișarea. De regulă, ești destul de tradiționalist, clasic și nu testezi orice. Dar acum este o etapă propice pentru testare.

Dintr-o dată, poți descoperi că ai vrea să te prezinți altfel celor din jur. Iubește-te mai mult, pe interior și pe exterior. Venus îți oferă sprijin pentru a fi mai selectiv pe plan relațional, dar și pentru a căuta persoanele potrivite. Chiar dacă o să dureze, nu îți pierde încrederea.

O să ai parte de carismă, iubire și de un magnetism fabulos.

Pești/Ascendent în Pești

La Pești, Venus este în Casa a 11-a. Deci, prietenii o să îți fie de mare ajutor. Ești singur? S-ar putea să ai fluturi în stomac pentru cineva din cercul de apropiați. În orice caz, vei fi mai popular, o să ai propuneri bune și o să organizezi tot felul de evenimente pentru cei dragi.

Mai ales până la 3 ianuarie, ieși mai des din casă! Renunță la leneveală, nu este momentul potrivit să refuzi invitațiile celor din jur.

Vezi și: Influența puternică lui Lilith pentru aceste PATRU zodii până pe 8 ianuarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel