ȘASE zodii lovite de noroc până în mai 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

De astăzi, 20 decembrie și până pe 16 mai, Jupiter revine în semnul Berbecului, așa că orice inițiativă până atunci va fi de bun augur. Această revenire ne face să vorbim despre ȘASE zodii cu mult noroc până în mai. Află care sunt și ce le așteaptă în următoarele luni.

 

Astrologul Daniela Simulescu este de părere că revenirea lui Jupiter în Berbec de astăzi nu poate decât să ne ajute, fiindcă oferă curaj celor îndrăzneți și îi îndeamnă pe cei temători să facă primul pas. Chiar dacă Jupiter în Berbec vine și cu furie sau frică, acestea sunt armele esențiale ale Berbecului. Să nu uităm nici că acesta este primul semn din zodiac, al campionilor! Iată ce zodii se vor bucura de acest tranzit, până în luna mai a anului 2023.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii se vor bucura mult de acest tranzit al lui Jupiter prin semnul lor. Nu uita că "Marele Benefic" vrea de la tine prospețime, așa că o să aducă în discuție toate evenimentele care s-au întâmplat anul acesta între 11 mai și 28 octombrie.

Dacă în acest interval ai avut anumite idei sau ai vrut să faci ceva, până pe 16 mai este momentul să duci la bun sfârșit toate planurile. Mai mult, vei vedea că oamenii sunt generoși cu tine, așa că te poți bucura de o mulțime de oportunități. Este momentul să te distrezi și să te bucuri! Vara viitoare va fi incendiară, așa că profită de fiecare ocazie. Nu trebuie decât să întinzi mâinile și să le prinzi din zbor.

Nu omitem faptul că Jupiter în Berbec poate și să-ți amplifice calitățile, dar și defectele. În cazul în care ai vreo problemă de sănătate, este posibil să-ți găsești metode de vindecare sau planuri de tratament. Oricum, vei avea luni bune în față.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

O altă zodie lovită de noroc până în mai este Gemeni. Este un tranzit foarte bun al lui Jupiter, pentru că vine cu numeroase evenimente dar și cu oameni noi, de la care ai ce să înveți. Fii deschis și învață de la ei. Poți să te bucuri de accesul în comunități noi, așa că până în mai, este o perioadă excelentă să te faci mai vizibil.

În plus, este un moment oportun pentru activități de voluntariat sau diferite campanii care îți aduc satisfacție. Prietenia înseamnă mult pentru tine și te poți implica în diferite activități cu oamenii care te sprijină. Va fi o efervescență care îți aduce zâmbetul pe buze și multă încredere.

Distrează-te și nu uita că Jupiter în Berbec te întreabă care este următorul pas, fie că este personal, social sau profesional. O să ai curajul să faci lucruri la care nu te-ai gândit niciodată și îi stimulezi pe cei din jur să se dezvolte.

Leu/ Ascendent în Leu 

Revenirea lui Jupiter în Berbec îți priește de minune în aceste luni. Călătorește, învață, studiază și lărgește-ți cât mai mult orizonturile în următoarele luni, pentru că este o etapă ideală. Când o să accepți că nu le știi pe toate și nici nu te va supăra acest lucru, o să beneficiezi de multe surprize plăcute.

Ești încurajat să urmezi și noi forme de educație, pentru că relațiile cu profesorii vor fi excelente. Indiferent de vârstă, poți găsi cursuri sau domenii care te fac să evoluezi din punct de vedere personal, dar și profesional. Vei fi preocupat și de spiritualitate în următoarea perioadă.

Nu în ultimul rând, Jupiter te poate ajuta și să te muți într-o altă țară, într-un alt oraș sau de ce nu, să revii pe plaiurile natale.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru Balanțe sau cei cu marcaj de Balanță, Jupiter o să tranziteze sectorul relațiilor. De aceea, ai ocazia că până în mai, să cunoști partenerul care întrunește toate calitățile pe care le dorești la persoana de lângă tine. Te lovește norocul în dragoste! În cazul în care ești deja într-o relație sau ești căsătorit, poți să reînvii flacăra pasiunii.

Dacă nu te mai simți bine în căsnicie sau într-o relație veche, Jupiter îți dă curaj să te separi sau să divorțezi, ca să scapi dintr-un mediu toxic. Cu Jupiter în Berbec, Balanțele pot cunoaște oameni și pot ieși la tot felul de întâlniri. Te afli, clar, într-un ciclu al cunoașterii în acest interval.

O să te cunoști mai bine, descoperi ce îți place la celălalt, dar și ce nu îți place. Poate să apară și tentația de a călca strâmb.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Jupiter în Casa a cincea vorbește foarte mult despre flirt și fluturi în stomac, așa că s-ar putea să te îndrăgostești! Sau poți duce o relație la alt nivel și îți dorești copii. Vei pune accent pe senzualitate și îți place să cucerești, așa că Jupiter în Berbec aduce multă dragoste în următoarele luni, dar și romantism sau declarații care îți animă zilele.

Pot să existe și anumite câștiguri, care apar în urma pasiunilor tale. Poate descoperi că ai un talent pe care îl poți monetiza. Trebuie doar să ai grijă să nu cheltui mulți bani sau fără rost. 

Până în mai este cazul să te ocupi de ceea ce îți place ție cu adevărat și nu să le faci altora pe plac. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător 

Jupiter o să tranziteze din nou Casa a treia și aduce călătorii scurte, din care poți să înveți ceva util. Vei vorbi cu mulți oameni diferiți, pe care îi poți învăța și tu ceva bun. Ai capacitatea să transmiți informația mult mai ușor și mai rapid până în mai.

Vei avea succes dacă ai de dat examene sau restanțe, pentru că este o perioadă bună pentru studiu. Relația cu rudele se poate îmbunătăți notabil, în special cu frații.

În plus, vei fi mai deschis la schimbare și dornic să fii expus unor alte perspective, idei, concepte. Vei găsi metodele cele mai potrivite care să te ajute să faci investițiile într-un mod mult mai benefic pentru tine. 

Vezi și: Ce aduce Sezonul Capricornului pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel