Saturn adoră testele dure și limitele, dar are frumusețea lui. Ce aduce în continuare pentru O ZODIE?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Saturn, Marele Malefic, vine cu lecții pentru tine, fiind considerat a fi planeta restricțiilor, a limitării a testelor. Dacă în viață trecem printr-un moment mai neplăcut și ne plângem, s-ar putea să ne aflăm fix în mijlocul unui tranzit al lui Saturn. Astrologul Daniela Simulescu spune că Saturn nu te lasă să ieși la liman până nu înveți lecția. Ca să poți trece peste testele sale, ai nevoie de simplitate și de disciplină proprie. 

Saturn rămâne în semnul Vărsătorului pe tot parcursul lui 2022, de aceea are un impact mare asupra celor cu marcaj de Vărsător.

Vărsătorul este acest semn care toarnă din „găleata cunoașterii”, dar este și vocea colectivității și vocea care se află în fața colectivității. Atunci când vorbești în fața unui grup, tu îți vei activa energia Vărsătorului, atunci când oamenii te privesc și te ascultă, vei găsi în tine energia acestui semn. Tranzitul lui Saturn în semnul Vărsătorului ne arată că lumea, colectivitatea, este gata să asculte de cineva mai presus de ei, să găsească acea energie a înțelepciunii. Colectivitatea începe să se maturizeze, să își caute echilibrul. Asta face Saturn în semnul Vărsătorului: caută dreptatea pentru mase, vine să arate cum anume trebuie să fie lucrurile, de fapt. Orice se întâmplă acum, se întâmplă cu un rost. Lumea va vedea acum ce este corect, ce este drept și ce anume nu a fost făcut bine până acum. O să îți spui, „uite, în sfârșit se rezolvă și asta”.

Vărsătorul ține și de dorințele și de asiprațiile și speranțele noastre. Îți arată că prin răbdare, prin a lucra cu tine mult vei reuși, dar până acolo s-ar putea să te vezi cu adevărat, să vezi toate defectele din oglindă pentru a le putea corecta și a le pune apoi în aplicare.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

În 2022 ai în continuare de lucrat la două obiective: monetizarea și optimizarea bugetului. Astrele îți vor oferi toate instrumentele pentru a-ți da seama ceea ce nu funcționează în zona veniturilor și a cheltuielilor. Jupiter, planeta expansiunii și a exagerărilor, se va afla în zona banilor între 28 octombrie - 21 decembrie 2022. Conjuncția lui Jupiter cu Neptun din data de 12 aprilie e posibil să îți fi adus o idee genială despre cum să îți mărești veniturile, dar în același timp, s-ar putea să fi făcut o cheltuială nesăbuită. În orice caz, va fi nevoie să lucrezi mai degrabă cu intențiile, decât cu certitudinile. Ai face bine să nu cheltuiești banii pe care încă nu îi ai. Ci să ai răbdare.

Iar la capitolul răbdare, vei sta destul de bine sau vei fi obligat. De ce? Saturn este în continuare în semnul tău și te obligă să construiești totul pas cu pas. Dacă te vei grăbi, vor apărea evenimente sau oameni care să te frâneze.

Tot Saturn dorește să te pună mai mult în contact cu limitele tale fizice. Vârsta, slăbiciuni, diverse afecțiuni. De aceea, un alt capitol important este sănătatea. Jupiter în tranzit în casa a doua poate da tendințe de îngrășare sau pierderea controlului asupra unor dependențe. Dar Saturn, care adoră testele dure și limitele, îți va da tot felul de semnale prin care să îți dai seama că nu vei mai putea continua la fel. Dacă vrei să slăbești, să te tonifici, să te apuci de o activitate fizică, ai toate șansele să o faci. Dar nu înainte de a-ți verifica starea de sănătate. Lui Saturn îi place să te responsabilizeze, să te facă să te simți mai bătrân decât ești.

Jupiter și Saturn se vor susține reciproc până pe 28 octombrie. Această perioadă este menită să te provoace să îți depășești condiția, să înveți lucruri noi, fie prin intermediul unui curs sau prin a fi autodidact. Ar fi păcat să lași să treacă această perioadă fără a acumula noi cunoștințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel