Schimbări și oportunități în carieră pentru Berbec, Rac, Balanță. Frustrări și dezamăgiri pentru Taur. Valabil până în decembrie 2022

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

În 2022 discutăm, în primul rând, de aspectele care țin de sănătatea mintală, servicii sociale, dezvoltarea personală, dar și despre spiritualitate. Din ce în ce mai mulți oameni vor alege să urmeze o școală cu profil psihologic, cursuri sau workshopuri care să îi facă să iasă din starea de robot, sau vor dori să își urmărească o pasiune spirituală/ezoterică.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Jupiter în Berbec vă dă impulsul începuturilor și curajul de a muta munții din loc până la finalul lunii octombrie 2022. Marte își va începe tranzitul prin casa a treia pe 20 august și va retrograda acolo în perioada 30 octombrie-12 ianuarie 2023. Ce reprezintă casa a 3-a? Studiile, schimbările, mutările, călătoriile, comunicare. Mulți dintre nativii Berbec pot alege o reconversie profesională, vor începe să își monetizeze pasiunile sau vor decide că este cazul să meargă la unele cursuri, indiferent de vârstă sau experiență. 

Taur/Ascendent în Taur

Saturn vă va obliga să fiți serioși și să nu așteptați rezultate de pe o zi pe alta, mai ales pe cele din sfera profesională. Și dacă nu ai avut curajul să ieși din zona de confort din proprie inițiativă, în 2022, schimbarea nu se va mai produce într-un mod lin. Ci cu obligații și responsabilități. Și pe alocuri cu dezamăgire și frustrare. Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Totul se va mișca în reluare și deși ești recunoscut pentru răbdarea proverbială, în 2022, te va frustra orice întârziere, orice moment în care vei descoperi faptul că viața nu se întâmplă doar după planurile tale. În plus, relația cu autoritățile (părinți, partener, șefi, colaboratori) va fi destul de rigidă.

Rac/Ascendent în Rac

Pe tot parcursul anului 2022 s-ar putea să vrei să studiezi domenii noi. Indiferent de vârstă, educaţie și alți factori, poți decide că este păcat să ai obiective mici. Până la finalul lunii octombrie, te poți decide să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. Chiar și cei care nu mai sunt în câmpul muncii vor găsi unele ocupații menite să le schimbe statutul în comunitatea în care trăiesc.

Balanță/Ascendent în Balanță 

Balanțele pot schimba locul de muncă, pot găsi în sfârșit un serviciu sau vor munci mai mult ca niciodată. Îmtre 28 octombrie-21 decembrie, Jupiter va tranzita casa a 6-a, a muncii și a stilului de viață. Acest tranzit este menit ori să crească exagerat volumul de muncă, ori să te ajute să schimbi locul sau chiar domeniul. În orice caz, vei fi destul de harnic pe tot parcursul anului. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel