Schimbări în gestionarea afacerilor, moșteniri și relații. Previziuni cu Jupiter în mers direct pentru Balanță

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

Jupiter se află în mers direct în semnul Taurului. Iată previziunile și recomandările pentru nativii Balanță!

Jupiter nu mai este retrograd în Taur de pe data de 30 decembrie 2023. Se află în mers direct până pe 26 mai anul acesta, când o să își înceapă tranzitul în semnul Gemenilor. 

Cine este Jupiter? Discutăm despre planeta amplificării, expansiunii, a studiului, a șanselor. Știm că, în teorie, poartă și numele de Marele Benefic. Dar în practică, Jupiter poate oscila între extreme. De ce? Fiindcă este capabil să amplifice atât ceea ce este bun, cât și ceea ce este rău.

De altfel, arhetipul Taurului vorbește despre confort și resurse.

Însă, acest tranzit al lui Jupiter în mers direct îți spune că, dacă faci corect lucrurile, poți să ai parte de beneficii incontestabile. Ai face bine să eviți orice scurtături și negocieri care nu își au locul. Stai departe și de cheltuieli exagerate, de care nu ai nevoie.

Cu Jupiter în mers direct, avem în față clipe încărcate de optimism și încredere. Crede în tine și roadele nu vor întârzia să apară. Jupiter vrea de la tine să fii curajos și să înveți.

"Vei primi doar atunci când o să ceri!" Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Pești?

Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Balanță și cei cu ascendent în Balanță?

La tine, Jupiter și-a încheiat perioada de retrogradare în decembrie în Casa a 8-a, unde a fost prezent din mai anul trecut.

Casa a opta este numită și casa moștenirii, a nașterii, a morții. Aici găsim, în primul rând, resursele pe care le împărțim cu alții, precum moștenirile, banii proveniți din afaceri, împrumuturile, taxele, impozitele sau chiar pensia alimentară. 

Ei bine, tu, până în luna mai, vei avea oportunitatea să stabilești o dată și să negociezi partajul sau orice alt detaliu necesar în cazul unui proces legat de moșteniri.

De asemenea, chiar și în cazul unui divorț, vei putea gestiona situația mai ușor, în cazul în care te afli în această situație neplăcută.

Dacă îți propui să începi o afacere, este recomandat să eviți să riști totul de la început și să iei lucrurile treptat.

Conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie ar putea aduce idei neobișnuite pentru acești nativi.

Există riscul unor situații financiare dificile, așa că este important să gestionezi banii cu atenție și să încerci să economisești, pe cat de mult posibil.

Cu Jupiter în Casa a 8-a, cei dragi ar putea întâmpina dificultăți sau pot apărea situații de criză. Este posibil să te simți lipsit de putere și control, dar poziția lui Jupiter oferă și oportunitatea unei regenerări fantastice.

Îți recomandăm să vezi și acest articol: Anul Dragonului de Lemn - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel