Secretele din ASTROGRAMA premierului Nicolae Ciucă, dezvăluite de Daniela Simulescu

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astroprofil
Astrologul Daniela Simulescu - Premierul Nicolae Ciucă
Astrologul Daniela Simulescu - Premierul Nicolae Ciucă

Astrologul Daniela Simulescu, redactor-şef Astrosen.ro, a realizat portretul astrologic al premierului Nicolae Ciucă, chiar de ziua acestuia.

Nicolae Ionel Ciucă, premierul României, s-a născut pe 7 februarie 1967, în localitatea Plenița. Observăm că este un nativ cu Soarele în Vărsător. Fiind un semn de aer, bineînțeles că personalitatea sa a beneficiat de toate proprietățile caracteristice: viziune, detașare, curiozitate, inspirație, dorința de a inova, de a aduce pace, de a crea un impact într-un grup mare de oameni, noncomformism.

În momentul nașterii, Luna se afla în semnul Capricornului. Unul dintre cele mai bune aspecte pe care le poate avea un conducător. De ce? Pentru că nevoia lui principală este de a organiza, conduce, câștiga, stabiliza, de a atinge obiective mărețe, de a urca pe scara socială. Luna în Capricorn îi ajută pe oameni să își păstreze emoțiile și să ia decizii, chiar și în cele mai mari crize/tumultuoase vremuri.  Ba chiar am putea spune că atunci se simte cel mai bine. Vrea respect și pune preț pe tot ce este tangibil si pe siguranță.

Mercur și Venus se aflau în semnul Peștilor, nemaipomenit pentru o persoană care creează scenarii, strategii și planuri de război. Mercur îi oferă intuiție și posibilitatea de a specula imediat orice semnal.

Marte se afla în Balanță. Orice persoană, care are această poziționare, beneficiază de diplomație, calități uimitoare de negociator, corectitudine, maniere și apetența pentru a găsi momentul potrivit pentru a împăca toate părțile implicate într-un conflict. Marte în Balanță va considera că dreptatea este adevărata victorie.

Nicolae Ciucă va fi preocupat să mențină parteneriate armonioase cu toate instituțiile. Poate părea evitant, însă de fapt așteptă momentul cel mai potrivit, de win-win, până ia o decizie.

Premierul are un marcaj cardinal în astrograma natală, ceea ce înseamnă că este un om de acțiune

Dar aspectul cel mai important este Nodul Sud în Scorpion. Ce înseamnă acest lucru? Citeşte continuarea pe DC NEWS.RO!

Predicţiile Danielei Simulescu despre Nicolae Ciucă

De altfel, astrologul Daniela Simulescu a prezis faptul că Nicolae Ciucă va deveni un om cheie în politica românească încă de când ocupa funcţia de ministru al Apărării.

Citeşte AICI: Predicţia Danielei Simulescu despre Nicolae Ciucă s-a ADEVERIT ÎNTOCMAI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel