Secretele Zodiilor: „N-or să recunoască nici în ruptul capului”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

De ce aleg Zodiile să acționeze într-un anumit fel? Ce anume le motivează? Care este, de fapt, secretul fiecărui semn zodiacal?

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale, făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale.

Poate unele persoane îţi ascund anumite trăsături, comportamente sau poartă o mască socială. Iată ce secret păzeşte fiecare semn zodiacal, ascuns în energia acestuia. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Fie că vor recunoaşte sau nu vreodată, aceşti nativi focoşi tind mereu spre victorie, uneori cu orice preţ şi nu se sfiesc să recurgă la câte un şiretlic pentru asta. Nu o fac cu rea intenţie, ci pur şi simplu nu se pot abţine. Ar fi bine să își controleze acest impuls și să îl folosească în mod constructiv. 

Taur/ Ascendent în Taur

S-ar putea să pară mândri şi încrezători. Dacă întâlnești pe cineva cu marcaj de Taur vei putea crede că stăpânește lumea, dar în sinea lui e plin de neîncredere și se teme de abandon. Dacă cineva le câştigă inima şi încrederea Taurilor, abia atunci își vor arăta din vulnerabilități. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii au reputaţia de persoane superficiale, schimbătoare şi care pot rupe o relaţie din motive care nu par importante, deşi pentru aceşti nativi sunt cât se poate de legitime. Această abordare nu o au doar în relaţii romantice, ci şi în prietenii sau relaţii profesionale. Sunt mereu precauţi şi se cenzurează aproape tot timpul. Secretul lor este că fac tot ce ține de ei să își ascundă punctele slabe.

Rac/ Ascendent în Rac

Secretul Racilor, deși nu ar recunoaște nici în ruptul capului, este că se simt superiori în sinea lor. Bineînţeles, asta nu înseamnă  că îşi vor abandona prietenii, din contră, se vor apropia mai tare de ei, mai ales că al doilea secret, este că, paradoxal și acești nativi sunt vulnerabili și se tem de abandon. Destul de multe secrete, dar cam așa se întâmplă când te guvernează chiar Luna, cu aura sa misterioasă. 

Leu/ Ascendent în Leu

Niciun nativ Leu nu va recunoaşte vreodată, dar gelozia şi invidia sunt punctele sale slabe. Poate se vor strădui să ascundă acest lucru cât de bine pot sau nu, dar tendinţa de a dori mereu ce are celălalt sau de a primi toată atenţia de la partener, familie sau în carieră îi consumă mult, toate acestea vin tot dintr-un sentiment de nesiguranță. 

Fecioară/ Ascedent în Fecioară

O Fecioară se pricepe la cuvinte, avându-l ca guvernator pe comunicativul Mercur, dar partea mai puţin bună este că nu te poţi încrede niciodată în laudele sau complimentele lor. Chiar şi atunci când apreciază pe cineva cu adevărat, rareori spune ceva din suflet. În cele mai multe cazuri, o spun din politeţe. Un alt secret este că se tem foarte tare să nu dea greș. 

Balanţă/ Ascendent în Balanță

Nativii Balanţă sunt mereu lăudaţi pentru diplomaţia lor şi felul în care reuşesc să conducă o discuţie echilibrată, dar chiar acest talent pozitiv şi folositor este strâns legat de natura manipulatoare pe care o au. Şi oricât de politicoşi par, nu au nicio ruşine sau sentiment de vinovăţie când sunt interesaţi de o miză anume. Natura lor sociabilă mai ascunde un mic secret: se tem să fie singuri. Bineînţeles, nu te aştepta să recunoască vreuna dintre aceste puncte slabe vreodată.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

De unde să începem? Natura Scorpionului este misterioasă şi întunecată în sine. Dar este ceva la care trebuie să fii atent: ai grijă ce îi spui unui Scorpion. Până să îţi dai seama, aceşti nativi reuşesc să smulgă destul de multe detalii despre tine fără să dezvăluie nimic despre ei și asta poate și pentru că se tem să își cunoască ei înșiși propria persoană. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Îşi doresc iubire şi sunt capabili să iubească, dar fix când să devină lucrurile serioase, îți dai seama că şi-au făcut bagajele. Relaţiile şi prieteniile lor sunt în general scurte şi superficiale, întrucât au teamă de intimitate, dar dacă reuşeşti să stabileşti o conexiune puternică cu un nativ Săgetător, asigură-te că nu ceri prea mult din prima, ci lasă-l să se mişte în ritmul său spre tine, se teme foarte tare de rutină. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Iertarea nu este punctul său forte. Nu uită niciodată! Dacă i-ai greşit unui nativ Capricorn, te poţi aştepta să te taie de tot din viaţa sa ori, mai rău, îţi poate face viaţa mizerabilă până pleci singur. Nu arată cum se simte, nici măcar atunci când se enervează pentru că imaginea sa perfectă trebuie menţinută, deşi în interior este plin de „cioburi” lipite.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Aşa-numitele lor „glume nevinovate” cu partenerii altor oameni sunt de fapt un flirt în toată regula, deşi nu vor recunoaşte niciodată asta. Totodată, aceşti nativi au dificultăţi în a se conecta cu alţi oameni, secretul lor este că fug de ceilalți, fug de faptul că societatea i-ar putea transforma în ceea ce ei nu vor sub nicio formă să fie”. 

Pești/ Ascendent în Pești

Nu se pot abţine să nu adauge puţină „sare şi piper” poveştilor lor, nu pentru că vor să mintă, ci vor să pară puţin mai interesanţi şi pentru a câştiga puţină simpatie. Şi aceşti nativi se tem să îţi arate vulnerabilitatea, dar asta pentru că ştiu cât de uşor îşi pot răni inima şi anticipează posibilitatea unei dureri sufleteşti.

sursă: timesofindia.indiatimes.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel