Semnele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) trebuie să aibă multă răbdare în luna iunie

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
EXCLUSIV

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru semnele de pământ în luna iunie a anului 2022. Chiar dacă se vor opune anumitor situații, vor fi obligați cumva să facă un pas în spate, nu trebuie decât să aibă răbdare. Detalii mai jos.

Semnele de pământ trebuie să facă un pas înapoi în luna iunie. Și chiar dacă nativii acestor semne se vor opune, se vor întâmpla unele evenimente care îi vor obliga. Aș putea spune că, pentru ei, abundența vine din introspecție, și nu din acțiune. Orice activitate legată de sănătatea mintală, echilibrul interior, va fi din plin recompensată de tandemul Jupiter-Marte. Spiritul de observație va fi instrumentul care le va aduce numeroase descoperiri. Acestea se vor demonstra a fi câștigătoare în viitorul apropiat.

Deci multă răbdare, dar nu îmi fac griji pentru că semnele de pământ au din plin asta, transmite astrologul Daniela Simulescu.

Taur/ Ascendent în Taur

Marte în casa a 12-a poate să vă și predispună la tot felul de relații neplăcute, e posibil să se afle lucruri despre voi, lucururi pe care ați fi preferat să le țineți ascunse. Sunteți foarte încăpățânați și nu puteți ieși din perspectiva voastră. Încercați să evitați excesul la muncă. Vedeți mai degrabă ce nu merge în viața personală, cum vă puteți vindeca emoțional.

Nu vă epuizați, nu vă aruncați în muncă pentru a uita de celelalte probleme, mai bine acordați o atenție mai mare somnului vostru.

Previziunile complete pentru Taur în luna iunie chiar aici.

Horoscopul amoros al lunii iunie pentru Tauri, click aici. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

În primul rând, aveți grijă la bani. Aveți grijă cu taxele, impozitele. S-ar putea să fie niște chestiuni juridice cărora nu le-ați acordat prea multă atenție, verificați din nou. În același timp, e posibil să apară tot felul de cheltuieli și să vă puneți problema de unde să mai scoateți alte fonduri.

Poate vă gândiți cum să obțineți alte venituri, cum să gestionați altfel banii.

Previziunile complete pentru Fecioară în luna iunie chiar aici.

Horoscopul amoros al lunii iunie pentru Fecioară, click aici. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Vă stresează problemele din familie, conflictele cu oameni dragi, situația de acolo, neputințele voastre, neputințele lor. Vă supărați, vă reproșați vouă înșivă, le reproșați și lor și parcă vă doriți să scăpați de rude.

E o lună stresantă din punct de vedere familiar, ceea ce o face și mai bună pentru a vă muta, pentru a găsi un alt spațiu care să vi se potrivească vouă și energiei voastre.

Previziunile complete pentru Capricorn în luna iunie chiar aici.

Horoscopul amoros al lunii iunie pentru Capricorn, click aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel