Semnificația celor mai frecvente vise. Ce înseamnă când visezi cum cazi în gol sau că îți cad dinții

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Mistere
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Cele mai frecvente vise nu sunt doar simple coincidențe, ci semnale ale faptului că ceva se întâmplă în viața noastră reală, că emoțiile noastre sunt suprasolicitate sau că suntem copleșiți de anumite situații. 

Visele noastre ne dezvăluie un tărâm fascinant pe care mulți au încercat să intre, însă răspunsurile nu au reușit să dezvăluie cu exactitate ce anume se petrece acolo. Psihologia s-a apropiat destul de mult de acest tărâm al subconștientului și ne-a adus informații cel puțin interesante legate de acest subiect. 

La prima vedere visele sunt doar scenarii de ficțiune pe care mintea noastră le inventează în timp ce dormim. Dar dacă sunt ceva mai mult decât povești? Suzanne Bergman, specialistă în interpretarea viselor, afirmă că visele sunt un limbaj universal, care pornește din concepte bazate emoții.

Ai observat că deseori ai vise care se repetă? Vezi mai jos cum ar putea fi interpretate! 

-Te pierzi sau ești captiv undeva

Este unul dintre visele pe care le au mai mai mulți oameni și cărora li se repetă adesea. Înseamnă că ești destul de nesigur cu privire la următorul pas în viața ta. Dacă visezi că te-ai pierdut în pădure sau într-un labirint, înseamnă că mintea ta nu știe cum să abordeze greutățile din viața de zi cu zi. E posibil ca o anumită situație stresantă să devină o corvoadă pentru tine, să te simți depășit.

-Visezi că pierzi ceva

Fie că visezi că pierzi autobuzul sau că întârzii undeva, eventual ajungi în ultima secundă, dar se pare că e oricum prea târziu, asta denotă faptul că ai regrete cu privire la o alegere făcută. S-ar putea să nu mergi în direcția pe care ți-o dorești, de fapt, sau că nu mergi la un eveniment pe care ți-l doreai, la niște cursuri, la un job mult dorit. 

-Probleme cu mașina

Dacă visezi accidente, faptul că nu îți mai merg frânele sau alte probleme legate de mașină, înseamnă că în viața reală simți cum îți scapă din mâini frâiele, pierzi controlul asupra unei anumite situații și nu știi ce să faci.

-Visezi că pici un examen

Contrar așteptărilor, cei care au genul acesta de vis nu mai sunt în sistemul educațional. Asta indică faptul că te simți testat de viață, că întâmpini anumite greutăți și îți faci griji pentru că nu știi cum o să arate viitorul.

-Te aleargă cineva

Dacă cineva sau ceva te aleargă înseamnă că s-ar putea să te confrunți cu anxietatea în viața reală. De cele mai multe ori, oamenii care au astfel de vise încearcă să fugă de anumite situații sau de emoții cu care nu sunt pregătiți să dea piept.

-Îți cad dinții din gură

Când visezi că îți cade un dinte sau pierzi mai mulți dinți ești destul de șocat. Acest vis indică faptul că simți că nu ești de ajuns, că nu te simți atractiv sau că dai greș în oricare dintre sectoarele vieții tale, la muncă sau acasă. S-ar putea să îți fie teamă că nu faci suficient de mult în viață și că nu ești deloc acolo unde visai să fii.

-Te prăbușești, cazi în gol

Oamenii care visează că se prăbușesc în gol, că alunecă de pe o clădire înaltă se trezesc brusc și se gândesc că acest vis ar putea să aibă legătură cu moartea. Însă, asta înseamnă deseori că se simt lipsiți de orice ajutor, copleșit. Totodată, dacă visezi cum te prăbușești, asta îți arată că nu ești mulțumit de cum arată viața ta în prezent și mai arată ceva: s-ar putea să fii nevoit să o iei de la capăt, să faci o alegere diferită, să schimbi, să o iei pe altă cale. 

sursă: canalul de YouTube psych2Go

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel