Sextil Jupiter-Saturn. O invitație astrologică la moderație, pragmatism și așteptări realiste

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
EXCLUSIV

În perioada 18-20 iunie se realizează sextilul dintre Jupiter din Taur și Saturn din Pești. Află despre acest aspect, de la astrologul Daniela Simulescu!

Acest aspect invită la seriozitate, răbdare, pragmatism, moderație, stabilitate și un optimism gradual.

Cei care încep proiecte în această perioadă vor vedea roadele mai târziu. Dar cel puțin vor avea garanția reușitei. De la conjuncția celor doi aștri, din decembrie 2020, iată că vine primul moment important în care să ne dăm seama de cele mai importante schimbări din ultimii trei ani.

Iată ce ne spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

"Vorbim despre un aspect mai rar, despre care merită să discutăm, mai ales în contextul din această perioadă. Avem un sextil dintre Jupiter în Taur și Saturn în Pești, iar în aceste zile, între 18 și 20 iunie, capătă mai multă putere. Să nu uităm că Jupiter stă în semnul Taurului tot anul, iar Saturn stă, de asemenea, în cel al Peștilor.

Să ne reamintim ce reprezintă sextilul - 60 de grade între planete și face parte din seria aspectelor benefice în astrologie. Ba mai mult, este mult mai bun decât un trigon. Sextilul este acel gen de aspect care te poate face să muncești cu drag și spor pentru ceva și să iasă roade de acolo. 

Saturn și Jupiter nu sunt planete personale, ci transpersonale, dar sunt cele care aduc evenimente importante în viața noastră. Deci, prin locul în care ele trec prin harta noastră natală, ne pot aduce ceva. 

Jupiter era zeul zeilor, cel care oferă creșteri, oportunități, expansiune, toată zona de înțelepciune. Iar Saturn este Cronos, zeu al timpului, cel care se ocupă cu duritatea, cu profesionalismul, cu responsabilitatea, cu maturitatea.

De fapt, Jupiter ar vrea să fie într-o petrecere permanentă. Saturn, în schimb, știe că viața nu este atât de ușoară. Când cei doi sunt într-un sextil, este un aspect favorabil pentru întreaga lume, nu doar la nivel personal.

Chiar dacă pot apărea tensiuni, nu vor mai da pe dinafară ca altădată.

Cine are în harta un sextil între cele două, poate primi anumite oportunități în această perioadă. La nivel mondial, anumite situații se pot pondera. Jupiter în Taur vrea să producă, să cheltuiască, dar Saturn vrea să faci o separare clară între ce vrei și realitatea pură.

Pentru cei care vor să deschidă un proiect, o afacere sau un parteneriat, acest sextil este un moment potrivit, aduce garanții și este durabil.

Cuvintele cheie vor fi: stabilitate, moderație, pragmatism, optimism realist, calmare, înfrânare.

Acest gen de aspect o să se mai întâmple abia pe 4 mai 2037, după care în 2044.”

Vezi aici emisiunea completă: 

Îți recomandăm și: A doua întoarcere a lui Saturn. De ce este importantă vârsta de 58 de ani? - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel