Sezonul eclipselor. De ce trebuie să fim cu ochii în patru până pe 5 mai, când avem Lună Plină în Scorpion?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Perioada dintre cele două eclipse: 20 aprilie - 5 mai, ne face să fim foarte atenți. Pentru că pot apărea tot felul de evenimente speciale, situații neprevăzute sau bizarerii, care nu sunt deloc întâmplătoare.

Pe 20 aprilie, am avut a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (anterioara a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. Pe 5 mai, avem o Eclipsă de Lună/Luna Plină în Scorpion. 

Perioada dintre cele două eclipse ar putea veni cu revelații, însă acestea vor fi trăite doar după ce vom trece prin crize.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu recomandări pentru sezonul eclipselor!

Perioada dintre două eclipse aduce evenimente în viețile noastre!

Acest eveniment ne activează toate fricile, mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate.

Aspectul astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli sau neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Aceste evenimente astrologice nu sunt legate doar de simple zile care vin și trec, ci mai degrabă semnalizează crearea și desfășurarea unui întreg proces al cărei energii va fi resimțită pentru mai mult timp, mai ales în cazul eclipselor, îndeosebi cu intensitatea unei eclipse în Scorpion.  

Faptul că opunem rezistență schimbărilor nu face decât să înrăutățească situația. 

Dacă ar fi să discutăm despre cuvintele-cheie ale acestor evenimente și ale perioadei dintre ele, mai ales, ar fi pe de o parte vorba despre resurse, bani, putere și sexualitate, iar pe de altă parte moarte, renaștere, pierderi și crize.

Toate acestea se vor învârti destul de mult și de puternic în jurul ideii de „atașament” și ne vor face să ne gândim mult mai mult la firul de care atârnăm, la ceea ce ne ține pe loc, la lucrurile care ne fac rău, la toxic, la relațiile bolnăvicioase și la frâul pe care nu vrem să îl lăsăm din mână.

Asta este marea problemă, de fapt, că nu vrem și cumva nu putem să renunțăm la control. De aceea, avem nevoie de o criză, ca să ne dăm seama că lumea merge mai departe cu sau fără noi și că nu o purtăm pe umeri, ci ea ne poartă.

Cei care au Taur, Scorpion, Leu și Vărsător în astrogramă ar trebui să fie foarte atenți și să se aștepte la tot felul de evenimente care să îi provoace: despărțiri, împăcări, apariții și dispariții ale unor oameni din viața lor.

Aceste evenimente nu vin doar în planul individual, ci se vor vedea și la nivel mondial, se vor lua decizii neplăcute. 

Sfatul este să nu acționăm, să încetinim puțin ritmul și în special, să nu luăm nimic personal.

Principalul sfat pe care al trebui să îl primiți cu brațele deschise ar fi să aveți răbdare. Și să vă acceptați condiția umană, până la urmă avem cu toții limitele noastre.

Așadar, grijă la atașamente, la alimentatie, grijă la bani, stingeți datoriile dacă aveți ocazia și gândiți-vă că după orice furtună, după orice noapte lungă, va răsări și soarele și vom aprecia lumina și mai mult.

Vezi și: Calendar eclipse 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel