Sezonul Fecioarei, previziuni pentru semnele de AER: „detoxifiere” mentală pentru Gemeni, Balanță și Vărsător

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. Astrologul Daniela Simulescu aduce vești legate de sezonul Fecioarei pentru semnele de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător. 

Semnele de aer vor fi nevoite să facă un pas în spate. Să stea mai mult în casă, să fie simpli spectatori sau să aștepte să vadă ce le-a pregătit universul. În orice caz, Sezonul Fecioarei trebuie să îi învețe pe Gemeni, Balanțe și Vărsători necesitatea unei igiene interioare. Și vor depune eforturi serioase pentru o “detoxifiere” mentală, transmite astrologul Daniela Simulescu.

Între 23 august și 23 septembrie avem sezonul Fecioarei, care ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Fecioarei, guvernați de Mercur. Atunci când Soarele intră într-un semn, vom fi cu toții influențați de energia acestuia. 

În ciuda instinctului majorității oamenilor de a începe un nou capitol în ianuarie, sezonul Fecioarei ar putea fi de fapt cel mai bun moment pentru curățenie și un nou stil de viață. Influența lui Mercur poate împinge pe toată lumea într-un spațiu mai organizat. Comunicarea clară, spațiile de lucru ordonate și programele stabilite te pot ajuta cu adevărat să te orientezi. Iar sezonul Fecioarei, mai mult decât în ​​orice altă perioadă a anului, este atunci când poți reuși cel mai bine să-ți recapeţi sentimentul de control. Urmează tehnicile nativilor Fecioară în direcții de ordine și disciplină și spune lumii cum se face, de fapt, treaba.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele luminează casa a 4-a, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că avem nevoie de curățenie în casă, dar și în familie. Gemenii trebuie să facă ordine, să mai arunce din ce este învechit, din ce ocupă mult spațiu și nu le mai folosește. Totodată, în ceea ce privește familie, mediul cel mai apropiat, și acolo este nevoie de o reevaluare a oamenilor care merită păstrăți în viața nativilor cu marcaj de Gemeni. Să nu uităm că dacă vorbim de casa a 4-a, vorbim și de o casă a refugiului interior, așa că Gemenii ar face bine ca în sezonul Fecioarei să aibă grijă de sufletul lor. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a 12-a, Casa a 12-a este una extrem de interesantă și ne aduce în prim-plan alt gen de dedesubturi, și anume cele din adâncul mării, cele greu de observat cu ochiul liber, dar ușor de simțit cu puterile intuiției. Este o casă a retragerii, izolării, nevoii de rugăciune și de refacere. Ar putea fi vorba aici și despre sănătate, în special sănătate mintală. Așadar, pentru Balanțe Sezonul Fecioarei o perioadă de hibernare, poate vedeți ce murături puneți, ce resurse vă pregătiți pentru iarnă. Deveniți din greiere, furnică. Sunteți mai atenți la izolare, la rugăciune, la meditație și vă pregătiți pentru luna următoare când Soarele va intra în semnul vostru. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Soarele va tranzita casa a 8-a, o casă a dedesubturilor. Casa a 8-a vorbește despre ce e ascuns sub pământ, despre ce nu vrem să se știe despre noi, despre obsesii, sex, dar și despre bani. Așa că pentru voi s-ar pute să nu fie un moment prea bun din punct de vedere financiar. Este posibil să nu vă mai puteți amâna datoriile, sau să fie nevoie urgentă să plătiți ceva chiar dacă ați fi preferat să mai așteptați. Aveți mare grijă la taxe, la impozite, dar și la banii pe care îi aveți la comun cu partenerul. E posibil să descoperiți niște schimbări acolo și nu prea vor fi pe placul vostru. Încercați să vă eliberați de stres și să găsiți căi pentru a medita la cine sunteți voi cu adevărat, dincolo de ceea ce se vede la suprafață. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel