Sfat pentru o zodie în iulie: nu lăsa viața să treacă pe lângă tine! Cine este vizat?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată care este unul dintre protagoniștii lunii iulie și ce este indicat să facă!

Vorbim despre Leu/Ascendent în Leu!

Ce îi așteaptă pe Lei în această perioadă? Este clar că ești unul dintre protagoniștii lunii iulie. Încă ai în semnul tău un trio fantastic! Marte, Venus și Lilith se află toate în Leu.

Ce înseamnă acest lucru? Ești plin de energie! Ai parte și de multă dorință, de pasiune, de vervă și de impulsuri. De asemenea, și instinctele îți funcționează incredibil în perioada următoare.

Să nu uităm un lucru important: nivelul de atractivitate a Leilor va fi la un nivel crescut, așa că poți să profiți de acest aspect. Pentru că nimeni nu are atât de multă carismă precum ai tu în această lună. Dar atenție, că poate să apară și un pic de narcisism, grație tuturor acestor planete care se află în tranzit prin semnul tău.

Mai mult decât atât, urmează un eveniment important. Între 23 iulie și 4 septembrie, Venus va retrograda tot în Leu. Aceste perioade de retrogradare ale lui Venus aduc înapoi acele dorințe ascunse şi experienţe netrăite pe care le-am îngropat în relaţiile noastre.

Desigur, nu este un risc garantat în Venus retrogradă ca toţi cei implicaţi în relaţii să devină infideli, ci chiar poate deveni un moment în care partenerii de cuplu îşi pot întări relaţia prin comunicare deschisă.

Așa că tu trebuie să ai foarte mare grijă cui îi faci ochi dulci. Sau cel puțin să fii cu ochii în patru, pentru a descoperi cine te place. Cine știe ce poate ieși?

Bucură-te de viață în iulie!

Datorită tuturor acestor tranzite, nu este recomandat să stai prea mult prin casă. De asemenea, nu trebuie să te victimizezi și nici să îți plângi de milă, fiindcă nici nu ai de ce.

Ce replică trebuie să reții? Nu lăsa viața să treacă pe lângă tine! Aranjează-te, ieși în oraș, bucură-te de viață, discută cu ceilalți, ieși la petreceri, simte-te bine.

Cu toate acestea, ai grijă și la odihnă, la programul tău de somn. Mai ales dacă ești surmenat.

Mesajele astrelor te îndeamnă: bucură-te cum nu se poate mai mult de luna această și creează-ți amintiri pe care să nu le uiți prea curând!

Pe data de 10 iulie, Marte iese din semnul tău și intră în Casa a 2-a, a banilor. Aici poate face ravagii. Cu toate acestea, va veni și cu idei de a face bani. Așa că poți fi inspirat.

Mai mult, axa Nodurilor Lunare își schimbă semnul pe data de 12 iulie, când va trece de pe axa Taur-Scorpion, care nu ți-a priit deloc, pe axa Berbec-Balanță. Aceasta din urmă îți va prii de minune. 

Totul depinde de tine în iulie, pentru că astrele te susțin fără doar și poate. Profesional, ai un proces însemnat de liber arbitru, pe care merită să îl folosești. Jupiter în tranzit prin Casa carierei, pe parcursul întregului an, se va asigura că vei primi ceea ce meriți la job. 

Saturn îți aduce aminte de faptul că nu mai trebuie să te lipești de oameni sau situații care nu îți mai fac bine. Te încurajează să te gândești la tot ce îți dorești tu din toată inima. Dar să fii simplu!

Vezi și: Zodia care va avea nevoie de un refugiu interior. La ce trebuie să se gândească în perioada următoare?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel