Zodia care va avea nevoie de un refugiu interior. La ce trebuie să se gândească în perioada următoare?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Există previziuni importante pentru următorul semn din zodiac!

Îi avem în vedere pe nativii Săgetător și cei cu Ascendent în Săgetător. La ce trebuie să fie atenți în următoarea perioadă?

În primul rând, de pe 16 mai, cel care te guvernează, Jupiter, se află în Casa a 6-a. Așa că o să ai mult de muncă. Până anul viitor, ai ocazia să îți găsești alt mediu, alți colegi, alt serviciu. Deși te așteaptă muncă multă, nu exagera. Fiindcă oboseala te poate ajunge din urmă, la fel și un nivel de epuizare pregnant.

De asemenea, ținând cont de faptul că vorbim despre Jupiter în Taur, s-ar putea să existe nativi Săgetător care să procrastineze. Gândește-te bine, muncești pentru că trebuie sau fugi de ceva anume din interiorul tău?

Ai face bine ca în următoarea perioadă să stai mai mult cu tine. Să te gândești, să reflectezi asupra persoanei care ești de fapt.

Să nu uităm nici că, în doar trei zile, Saturn va retrograda în Casa a 4-a. Și își dorește să te ancorezi foarte mult. Putem vorbi despre o casă, despre mutatul în altă parte sau despre construirea unei familii. Sau, deopotrivă, poți relua discuțiile cu familia în care te-ai născut.

În combinație cu tranzitul lui Jupiter, te vei lovi de niște blocaje, de niște frustrări sau limitări care pot apărea din cauza familiei sau din cauza locului de muncă.

Este posibil să descoperi că stilul tău de viață este cel care trebuie schimbat. Cu Jupiter în Casa a 6-a, orice astfel de schimbare este încurajată. Dar începe cu schimbări mărunte.

Retrogradarea lui Saturn în Casa a 4-a aduce și anumite schimbări în relația cu părinții, cu unele rude. Pot să apară anumite probleme de sănătate.  De aceea, poți fi nevoit să te implici și să ajuți.

Luna Nouă de pe data de 18 iunie este în Casa a 7-a, ceea ce înseamnă că axa relațională este destul de importantă. Fii mai precaut în această zonă, nu ar strica. Dacă ești într-o relație, s-ar putea să ai multe bănuieli. Este nevoie de discuții și de răbdare.

Cu Venus în Casa a 9-a, unde este și Marte, apar călătorii, petreceri, concedii, evenimente. Este un tranzit care o să îți placă. Ai face bine să te plimbi cât este vara de lungă! În plus, cine știe pe cine poți cunoaște! Mai ales dacă ești singur. Bucură-te, mergi în călătorii, la tot felul de evenimente și dezbateri. Ieși mai mult în lume, nu te sfii.

Însă fii atent, pentru că tot aceste planete în Casa a 9-a sunt foarte aventuriere. Dacă ai ceva sigur, ai face bine să nu calci strâmb. Și dacă nu merge relația, asumă-ți, înainte să intri într-o altă legătură.

Poți să vezi și: Provocări pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Resurse pentru Leu și Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel