Sfaturi de la numerologi și tarotologi pentru toamna lui 2022

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologia, numerologia și tarotul sunt domenii care pot aduce puțină lumină pe drumul destul de incert al lui 2022.

Sfaturi de la numerologi și tarotologi pentru toamna lui 2022!

Ionuț Hristescu, astrolog și inginer

„2022 este ca un tren din acela magic, din poveștile fantastice, în care suntem invitați să ne urcăm. El ne duce materializarea așteptărilor, acelea adânci și ascunse, pe care le purtăm doar în inimă. Este un an de flow și de creație, cu o zdruncinătură în sus, ca lansarea unei rachete, în special înspre toamnă. Un an în care arșița sufletului și setea de poveste se vor putea stinge cu damigeana de aspirații și viziuni pe care am ținut-o ascunsă prea mult timp”.

Citește și Interviu Ionuț Hristescu: Astrologia este o disciplină ce descrie Ingineria legăturii cerului cu pământul

Matei Crișan, astrolog, terapeut prin regresie și hipnoterapeut

Există un potențial mare să fim confruntați cu o parte însemnată dintre problemele apărute în ultimii ani, încă nerezolvate. Soluții din perspectiva astro-terapeutică? Simplificăm alegerile și acțiunile. Poate și relațiile. Ne organizăm mai bine. Ne ocupăm de acele aspecte care ne-ar putea împiedica să realizăm schimbările necesare acum în viețile noastre. Astfel, potențialul dat de poziția planetei Jupiter în zodia în Berbec va putea fi folosit optim. 

Citește și Calea lui Jupiter retrograd până pe 28 octombrie: avertizări pentru Berbec și Taur, limite pentru Rac și Scorpion, decizii importante pentru Leu și Balanță!

Amos, tarotolog

Umanitatea se deschide către un nou capitol unde informația ezoterică este din abundență și își spune cuvântul, iar religia pierde teren în fața acesteia. De asemenea este un an karmic pentru mulți dintre noi, asta înseamnă relații cu scop constructiv, transformator și eliberator. Calitatea câștigă în fața cantității. Ce este important de menționat este că oamenii deja simt aceste schimbări și sunt prevăzători, sunt într-un fel pregătiți pentru ceea ce va urma. Conștiința îi îndrumă în această direcție.

Alexandru Păunescu, psiholog și astrolog

Se poate vedea că acest an este precum un roller coaster. Retrogradările lui Mercur au loc pe două semne zodiacale, trecând de la semnele de aer la cele de pământ. Astfel și în septembrie vom avea senzația că am rezolvat chestiuni într-un mod foarte ușor, dar situațiile care au primit doar o soluționare de moment vor reveni către noi cu efecte mult mai puternice decât înainte. Deciziile se vor schimba în mod capital, în conformitate cu efectele pe care le trăim. Așa că vom vedea că una se spune acum, dar peste 1-2 săptămâni lucrurile se vor muta la 180 de grade.

Alexandru T. Zărnoianu: astrolog și numerolog

Anul acesta se arată a fi o adevărată provocare. Datorită influențelor numerologice pe care 2022 ni le aduce, este recomandat să avem o atenție și grijă sporită asupra cuvintelor pe care le folosim și a limbajului nonverbal și paraverbal. Vorbele aruncate în vânt, într-un moment de tensiune emoțională pot avea rezultate mult mai severe decât în anii trecuți. De asemenea se recomandă evitarea pe cât posibil a conflictelor și o atenție mai mare asupra stării noastre mentale și emoționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel