Sfaturi pentru TREI zodii săptămâna aceasta. Decizii, despărțiri și cheltuieli

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
EXCLUSIV

Daniela Simulescu ne aduce sfaturi pentru zodii săptămâna aceasta. Avem un aspect care s-ar putea să ne facă anxioși (careul Ceres-Chiron), dar începem și sezonul Racului, moment în care ne vom dori să petrecem mai mult timp aproape de familie, în zona de confort. 

Gemenii trebuie să se ocupe de propria persoană mai mult, însă neapărat să fie atenți și la cât au de gând să cheltuiască pentru ceilalți doar ca să îi atragă către ei. Balanțele vor întâmpina schimbări în zona autorității și ar putea profita de curajul pe care îl simt pentru a se despărți dacă relațiile lor nu mai merg bine de mult timp. Vărsătorii nu vor câștiga nimic dacă se plâng săptămâna aceasta. 

Gemeni/ Ascenedent în Gemeni

E nevoie să vă ocupați mai mult de voi, să atrageți laude, validare, cu cât sunteți mai grijulii față de voi, cu atât și ceilalți vor veni mai aproape de voi. Este cazul să vă bucurați de propria persoană. Să vă aranjați, să vă îmbracați frumos, dar aveți mare grijă la bani și la cheltuieli și la tendința de a arunca banii și pentru alții. Nu îi lăsați pe ceilalți să vă placă în funcție de valoarea materială pe care o arătați. Nu trebuie să oferiți cadouri pentru a-i „cumpăra”. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Începutul săptămânii e puțin mai ciudat, dar finalul săptămânii vă simțiți mai bine, mai în largul vostru. Relația cu autoritatea se schimbă. Oamenii de la serviciu, colegii, nu sunt familia voastră. Încercați în momentul în care vă deranjează ceva, să vă dați seama ce anume v-a trezit această stare, care a fost factorul declanșator. Șeful nu e tatăl vostru. Nu le oferiți anumitor oameni mai multă putere decât e cazul. Puteți să divorțați, puteți să vă dezvoltați relațiile. Luați voi deciziile, nu mai așteptați la ceilalți. Vara asta e plină de revelații.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Soarele intră în casa a 6-a, nu prea vă priește pentru că e mult stres. Vi se pare că nu vă puteți baza pe cei din jurul vostru. Oamenii pe care vă bazați că vă sunt aproape, pur și simplu dispar. Nu primiți ajutorul sperat din partea acestora. Cu Chiron în casa a 3-a, discuțiile despre stresul de la locul de muncă nu vă fac bine. Evitați-le. Nu mai analizați situația acolo, nu vă mai plângeți inutil celorlalți. E o perioadă de explorare cumva, mai bine documentați-vă, uitați-vă la chestii utile. Nu stați ancorați în frici, chiar dacă unele dintre ele sunt justificate.

Mai multe despre careul Ceres-Chiron:

Pe 20 iunie avem un careu între Ceres și Chiron. Ne vom zbate între a-i ajuta pe ceilalți și a ne ajuta pe noi înșine. Cert este că dacă ne vom îndrepta atenția către ceilalți, ne vom sabota. Iar dacă vom avea grijă doar de noi, vom respinge oamenii care chiar ne pot ajuta. Această tensiune dintre Chiron și Ceres îi poate provoca mai ales pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). Daniela Simulescu ne oferă mai multe detalii despre acest eveniment astrologic, le găsiți pe toate cu un click aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel