Shakira şi Gerard Pique confirmă că se despart

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Youtube
Sursă foto: Youtube

Iată că primim această vește exact când Marte tranzitează Ascendentul și planeta Venus ale Shakirei și Luna lui Pique. Tranzitul lui Marte în Berbec ne poate da curaj să luăm decizii importante. 

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fundaşul echipei FC Barcelona Gerard Pique se despart, a confirmat cuplul într-un comunicat transmis sâmbătă prin intermediul agenţiei lor de PR, informează Reuters şi AFP. 'Regretăm să confirmăm că ne despărţim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectaţi intimitatea', se arată în comunicat. Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi Pique, de 35 de ani, sunt împreună din 2011 şi au împreună doi copii. Cei doi s-au întâlnit cu puţin înainte de Cupa Mondială din Africa de Sud din 2010, când Pique a apărut în videoclipul piesei 'Waka Waka (This Time for Africa)' a Shakirei, melodia oficială a turneului. Interpreta hitului 'Hips Don't Lie' se confruntă cu un proces pentru acuzaţii de evaziune fiscală în Spania, după ce a pierdut recursul pe 26 mai.

Procurorii susţin că ea a omis să plătească până la 14,5 milioane de euro (15,54 milioane de dolari americani) în impozite pe veniturile realizate între 2012 şi 2014. Echipa de avocaţi a Shakirei a declarat într-un comunicat că va continua să o apere aducând argumente juridice solide. 'Conduita Shakirei în chestiuni fiscale a fost întotdeauna impecabilă în toate ţările în care a trebuit să plătească taxe şi a avut încredere şi a urmat cu fidelitate recomandările celor mai buni specialişti şi consilieri', se arată în comunicat. Pique s-a confruntat, de asemenea, cu probleme cu fiscul. În cazul său, justiţia spaniolă a anulat în 2021 o condamnare care îl obliga pe jucătorul de fotbal să ramburseze suma de 2,1 milioane euro fiscului spaniol, pentru un presupus delict de fraudă privind drepturile de imagine.

Sursă: AGERPRES/(AS - autor: Dana Purgaru)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel