Simona Pătruleasa. Detalii neştiute despre frumoasa prezentatoare: "Cred în destin, dar cred că trebuie să și urcăm în trenul care trebuie"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Simona Pătruleasa. Detalii neştiute despre frumoasa prezentatoare: "Cred în destin, dar cred că trebuie să și urcăm în trenul care trebuie" (sursa foto: Instagram via Spectacola.ro)
Simona Pătruleasa. Detalii neştiute despre frumoasa prezentatoare: "Cred în destin, dar cred că trebuie să și urcăm în trenul care trebuie" (sursa foto: Instagram via Spectacola.ro)

Simona Pătruleasa vorbește, într-un interviu pentru Spectacola, despre cum a ajuns să lucreze în televiziune, despre cum o ajută în educația fiicei sale experiența de învățător și despre pasiunile mai puțin cunoscute care îi bucură sufletul. 

SPECTACOLA: Noi avem o rubrică, „Oracolul vedetelor”, la care au răspuns mai multe personalități. Printre întrebările din Oracol se numără și: „Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găseșți atrăgătoare”. Cel mai des întâlnit răspuns a fost „Simona Pătruleasa”, iar respondenții erau femei: printre care și Bianca Drăgușanu, Irina Gologan. Venim și către tine cu aceeași întrebare. Tu ce femei celebre admiri?

Simona Pătruleasa: Admir femeile pentru frumusețea interioară și exterioară, pentru puterea lor de a zâmbi și de a o lua de la capăt indiferent de situație, dar și pentru felul în care ne pot inspira; Andreea Berecleanu, Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Andreea Raicu, Iulia Vântur și lista poate continua…

SPECTACOLA: Ești considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Cum vine pentru tine această titulatură? Ai simțit o presiune din partea publicului? Ai simțit că trebuie să te menții la nivelul anumitor așteptări?

Simona Pătruleasa: Inițial mi s-a părut o piedică pentru că unii dintre ei aveau idei preconcepute și puneau etichete înainte să te fi cunoscut cum ești tu, că persoana, de fapt. Însă, cu timpul, am învățat să ignor și să fac lucrurile așa cum simt, fără să-mi doresc să-i mulțumesc pe alții. Mi se pare risipa de timp și energie.

Nu cred că am avut dușmani. E un cuvânt prea mare. Niciodată nu m-am simțit în competiție cu cineva pentru că știu ce pot și cine sunt și acesta e motivul pentru care sunt de 17 ani în televiziune. Anul acesta, în martie, Kanal D va aniversa 15 ani pe piața media din România. Mă simt ca într-o familie aici, am legat prietenii pe viață cu colegii mei, din trust. Mi-am făcut mereu treaba cu seriozitate și respect faţă de colegi și am apreciat mereu șansa pe care am primit-o cu ani în urmă. 

SPECTACOLA: Și, evident, trebuie să te întrebăm: care este secretul tău? Cum reușești să te menții în formă? Ești adepta dietelor? Care ar fi cea mai dificilă dietă pe care ai urmat-o?

Simona Pătruleasa: La 47 de ani nu mai este atât de ușor să arăți bine. Trebuie să fiu mult mai atentă la alimentație, să renunț la dulciuri și să fac mai mult sport. Am ținut de 2 ori diete stricte pentru o perioadă scurtă de timp. A funcționat, dar pe termen lung am ales disciplina și echilibrul. Niciodată nu am avut kilograme în exces, cu excepția perioadei când am fost însărcinată. Atunci am luat 12 kilograme în plus. Însă am reușit, într-un timp foarte scurt, să revin la silueta și la kilogramele pe care mi le doream.

SPECTACOLA: Fiica ta îți moștenește frumusețea, dar și pasiunea pentru frumos. Vedem, pe rețelele de socializare, o adevărată domnișoară, în pas cu moda. În afară de frumusețe, la ce îți mai seamănă Ingrid? Crezi că îți va călca pe urme, că vă dori să lucreze în televiziune? Ai încuraja-o?

Simona Pătruleasa:  Ingrid a crescut și are o personalitate foarte puternică. Cred că are talent la desen și sper să își dezvolte și să perfecționeze acest dar. Am discutat despre asta și la început mi-a spus categoric că își dorește să fie arhitect, dar afinitățile se schimbă în timp…  Eu îmi doresc să facă exact ce-și dorește și să fie fericită.

SPECTACOLA: Cum a fost perioada pandemică din punct de vedere al unei mame de școlar? Care au fost cele mai mari provocări cu care te-ai confruntat? Faptul că ai lucrat că învățătoare e un plus în educația fiicei tale? A fost un atu în perioada în care orele se țineau online?

Simona Pătruleasa:  A fost o perioadă scurtă de acomodare și, spre bucuria mea, doamna învățătoare a știut să-i motiveze și să-i facă să se descurce și cu şcoala online. Copiii erau altfel când eu eram învățătoare. Generațiile astea funcționează puțin diferit, iar eu a trebuit să învăț din mers. Este mult mai ușor să lucrezi cu un copil care nu este al tău decât cu propriul copil.

„Cred în destin, dar cred că trebuie să și urcăm în trenul care trebuie”

SPECTACOLA: Ai terminat dreptul, ai lucrat că învățătoare, dar succesul l-ai obținut în televiziune. Ce îți doreai „să devii când vei fi mare”, care sunt cărțile pe care le-ai primit de la viață și de ce le-ai ales pe acestea?

Simona Pătruleasa: Când eram mică îmi doream să fiu învățătoare. Lucru care s-a și întâmplat. Am învățat ce înseamnă iubirea și respectul de la elevii mei. Cred în destin, dar cred că trebuie să și urcăm în trenul care trebuie atunci când oprește și să profitam de fiecare șansă, chiar dacă uneori nu suntem sigur că este ce trebuie.

Citeşte continuarea interviului pe SPECTACOLA.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel