Sinastrii: cum să-ți găsești sufletul pereche prin astrologie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Dezvoltare personala
Sursă foto: freepik.com
Sursă foto: freepik.com

Află cum îți poți găsi sufletul pereche cu ajutorul astrologiei

Sinastria este o ramură a astrologiei care se ocupă cu analiza comparativă a două hărți natale pentru a înțelege modul în care două persoane interacționează. Este ca și cum am suprapune două hărți stelare pentru a vedea unde se potrivesc și unde pot exista tensiuni.

Principalele puncte de interes într-o sinastrie sunt aspectele dintre planetele, acestea fiind unghiurile formate între planetele din cele două hărți. Uite o listă de puncte cheie generale, dar și aspecte care pot indica modul în care te poți înțelege cu o persoană.

Sinastria ne poate indica zonele de armonie și cele de conflict dintre două persoane. Asta poate fi extrem de util în relații de orice fel, fie că vorbim de parteneriate romantice, de afaceri sau de prietenii. Trebuie ținut cont și de faptul că nu este etic să folosești datele nașterii ale unei persoane care nu și-a dat acordul.

Cunoscând punctele de tensiune dintr-o relație, putem aborda problemele într-un mod mai conștient și astfel, putem evita conflictele sau le putem rezolva mai ușor. Prin sinastrii, putem identifica și valorifica punctele forte ale relației, încurajând creșterea și consolidarea legăturii.

Soare-Soare

Relația dintre cei doi Sori arată cum se potrivește energia vitală a celor doi parteneri. Armonia în această privință denotă un cuplu cu interese și scopuri similare.

Soare-Lună

Unul dintre cele mai importante aspecte în sinastrie. O conexiune pozitivă între Soarele unei persoane și Luna celeilalte sugerează o compatibilitate emoțională profundă.

Venus-Marte

Relația dintre planeta iubirii și cea a pasiunii. Aspectele pozitive aici indică o atracție fizică și romantică puternică.

Mercur-Mercur

Se referă la comunicare. O legătură armonioasă poate indica o capacitate bună de comunicare în cuplu.

Soare conjuncție Lună

Acestea este adesea un semn de o legătură profundă, aproape destinată între doi oameni. Aici este remarcată cel mai des legătura de suflet pereche.

Marte pătrat Venus

Acest aspect poate indica o atracție intensă, dar, în același timp, poate exista și tensiune sau conflict în domeniul amoros.

Mercur opoziție Mercur 

Diferențe în stilul de comunicare sau diferite moduri de gândire.

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel