Situații „pe muchie de cuțit” cu Marte în Taur. Neplăceri pentru Taur, Gemeni, Leu, Scorpion. Posibile câștiguri pentru Capricorn

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pexels.com, Alexandra Kollstrem
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com, Alexandra Kollstrem

Până pe 20 august, am face bine să profităm de posesivitatea Taurului pentru a acționa cu înțelepciune în ceea ce privește propriile noastre resurse, fără să așteptăm la alții. Astrologul Daniela Simulescu abordează tranzitul lui Marte în Taur din punct de vedere financiar, în special din cauza faptului că peste tot în jurul nostru se discută ideea de criză financiară, putem vedea cu ochii noștri cât de mult au crescut prețurile, simțim deja efectele inflației pe pielea noastră. 

Pe lângă criza financiară, e posibil să ne confruntăm cu o criză alimentară, așa că am face bine să fim mai conștienți câtă mâncare cumpărăm și cât din ea ajungem să aruncăm. Cei care lucrează în diverse afaceri sau în agricultură trebuie să caute investitori și moduri de a atrage resurse. Cei care lucrează în domeniul bancar se vor confrunta cu schimbări foarte mari începând din această vară. Câteva dintre sfaturile pe care astrologul ni le oferă ar fi să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă pentru oricând oricum.

Taur/ Ascendent în Taur

Marte e în semnul vostru, dar nu se simte chiar în largul său. Veți intra în situații pe muchie de cuțit, pe repede înainte. Veți primi curaj, dar și furie. Veți deveni mai agresivi, vă veți simți măcinați de neputința de a accepta anumite limite. S-ar putea să fiți mai impulsivi. Mișcarea în natură e cea mai bună soluție, furia aceasta trebuie consumată.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Marte intră în casa a 12-a, aveți grijă la problemele de sănătate, dacă ajungeți într-o criză, ea apare ca să vă dea ceva de înțeles. Că v-ați pierdut pe voi pe undeva, că v-ați sacrificat pentru alții. Vă confruntați cu niște situații din trecut, trebuie să vă rupeți de anumiți oameni din trecut. Mai faceți curățenie în viața voastră. S-ar putea să simțiți că aveți inamici, oameni răutăcioși în jurul vostru.

Leu/ Ascendent în Leu

La voi e vorba despre autoritate, despre autoritatea voastră sau a altora, despre ambiție, despre a cuceri noi culmi. Vreți să fiți validați, deveniți foarte competitivi. Chiar dacă vă certați cu toată lumea, Marte zice „haide să fac să îmi fie mie bine”, așadar la serviciu veți alimenta un adevărat război pentru a obține ce doriți, nu vă lăsați până nu vă ies lucrurile așa cum vă doriți voi.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

O să intrați în situații de tipul „n-am cu cine”, momente în care vi se pare că orice faceți și orice spuneți vă loviți de un zid și nu puteți înainta în acest fel. Trageți de situații, de relații până când simțiți că nu mai puteți. Apar conflicte pe plan amoros, partenerii vor fi supărați. La serviciu vi se pare că este exact la fel, „nu aveți cu cine”. Există riscul de a rupe anumite parteneriate.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

La voi chiar e momentul să vă bucurați mai mult de viață. Să vă ascultați sufletul, să vedeți ce pasiuni aveți, cum vă puteți petrece timpul liber, ce vă place să faceți, ce anume vă spune intuiția. Trebuie să fiți protagoniștii propriei vieți, să vă ocupați mult mai mult de voi. Vreți să primiți tot ce se poate primi, vreți să câștigați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel