Solstiţiul de iarnă 2021: SFAT pentru fiecare ZODIE

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Solstiţiul de iarnă 2021: SFAT pentru fiecare ZODIE (sursa foto: Pixabay)
Solstiţiul de iarnă 2021: SFAT pentru fiecare ZODIE (sursa foto: Pixabay)

Anul acesta, solstițiul de iarnă are loc pe 21 decembrie 2021 și marchează începutul unui nou sezon. În aceeași zi, Soarele intră în Capricorn. Solstițiul de iarnă este cea mai scurtă zi a anului. Dar, după cea mai întunecată zi a anului, lucrurile sunt pe cale să devină mai luminoase. Iată sfatul de urmat pentru fiecare zodie în această perioadă, pentru a beneficia de energia schimbării sezonului.

Citeşte şi: Solstiţiul de iarnă, 21 decembrie 2021. Daniela Simulescu prezintă ASTROGRAMA momentului!

BERBEC

Este timpul să te deconectezi şi să îţi aloci timp să stai cu familia sau prietenii. Nu mai lăsa stresul profesional să te distragă de la lucrurile sau persoanele de care îţi pasă. Oferă-ţi câteva ore de joacă, de distracţie cu cei dragi şi vei putea intra cu adevărat în spiritul solstiţiului.

TAUR

Îţi va prinde bine să mai ieşi din rutină. Oricât de liniştit eşti în general, vei dori puţină aventură în viaţa ta. Încearcă ceva nou, fie că este vorba de mâncare la pachet dintr-un restaurant nou sau de o plimbare într-un loc în care nu ai mai fost niciodată. Invită-ți partenerul sau prietenii cei mai buni. Îţi vei mulţumi că ţi-ai oferit şansa unei schimbări.

GEMENI

Deși crezi că nu greșești niciodată, afli de la cei apropiaţi din jurul tău că ar avea nevoie să îi asculţi şi să le oferi înţelegere, afecţiune din partea ta. Fii deschis să asculți ceea ce îți spun alții. Depune puțin efort pentru a-ți aprofunda prieteniile dacă îţi doreşti să fie de durată.

RAC

Când farmecul tău este activat, îți este ușor să faci orice vrei tu şi să ieşi din orice situaţie. Indiferent de obstacolele care îţi apar în cale acum, poți rezolva problemele cu ceilalți făcând compromisuri și găsind o cale de mijloc.

LEU

Cu cât lucrezi mai mult pentru a-ți îmbunătăți viața personală și rutina zilnică, cu atât te vei simți mai bine. Cheia este să nu ajungi la epuizare. Gândeşte o strategie, un program care îţi oferă mai multă flexibilitate și acordă-ţi timp pentru odihnă și relaxare.

FECIOARĂ

Iubirea este în prim plan pentru tine acum, iar nevoia de intimitate cu partenerul va creşte. Planifică o noapte romantică aşa cum îţi place. Ai putea ajunge să crezi că ai găsit dragostea adevărată.

BALANŢĂ

Construirea unei fundații puternice necesită multă muncă și energie. Cu toate acestea, ești pregătit pentru provocare. Nu te descuraja când vine vorba de noi începuturi cu familia sau prietenii. Ai șansa de a dezvolta o legătură mai strânsă cu ei.

SCORPION

Concentrează-te asupra ta. Cu cât le dai mai puțină energie celorlalți acum, cu atât va fi mai ușor să elimini din stresul de dinainte de sărbători. Sari peste bârfe.

SĂGETĂTOR

În loc să te concentrezi pe ceea ce pot face alții pentru tine, întreabă-te ce poți face tu pentru a-i ajuta pe ceilalţi. Este sezonul dăruirii, nu doar al primirii. Investește-ți timpul și energia în activități caritabile și umanitare pe măsură ce se apropie sfârșitul anului.

CAPRICORN

În primul rând, ești minunat – nu lăsa pe nimeni să-ți spună altceva. În momentul în care te simți încrezător și îți iei puterea înapoi, te vei putea ridica mândru în faţa lumii. Ești o forță, Capricorn!

VĂRSĂTOR

S-ar putea să ai chef să te ghemuiești pe canapea și să citești cartea ta preferată sau să te uiți la filmele tale preferate. A scăpa puţin de realitate este distractiv, atâta timp cât nu petreci zile sau săptămâni ascunzându-te de restul lumii.

PEŞTI

Dă-le un mesaj prietenilor cu care nu ai mai vorbit de mult timp şi plănuieşte o revedere. Fie că este vorba de o ieşire în oraş sau de un apel online, sărbătorește anul care vine, permite-ţi să trăieşti nostalgia vremurilor trecute și împărtășește povești amuzante din viața personală în timp ce sărbătorești.

sursa: cosmopolitan.com

Citeşte şi: Solstiţiul de iarnă, 21 decembrie - tot ce trebuie să ştii despre cea mai scurtă zi din an

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel