Stilul nu are vârstă! 6 rochii pe care poți să le incluzi în garderoba ta

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Rochiile sunt recomandate pentru orice eveniment și pot fi alese indiferent de vârstă! Iată ce nu trebuie să-ți lipsească din colecție.

Oricare ar fi vârsta ta, poți alege rochii în care să te simți bine. Nu trebuie decât să ții cont de croiul care te avantajează și culoarea preferată.

1. Rochia elegantă, de petrecere

Merită să ai în dressing o rochie de petrecere care îți vine perfect! Fie că preferi modelele lungi, scurte sau midi, ai nevoie de cel puțin o rochie deosebită și elegantă, in care să strălucești. Există numeroase modele interesante, de la rochiile cu paiete și ștrasuri, până la rochii fastuoase, din catifea sau tull.

2. Rochia business

Există o altă rochie care merită atenția tuturor doamnelor și domnișoarelor. Vorbim despre rochia business sau office. Acest model se pretează atât la birou sau la facultate, cât și la diferite întâlniri de afaceri. Adesea, rochiile office se găsesc în modele până la genunchi, cu o croială comodă și lejeră.

Desigur, rochia buisness nu trebuie purtată exclusiv în aceste situații, ci și la petreceri, la întâlniri în oraș sau oriunde după programul de la job.

3. Rochia clasică, de zi

Dacă ai nevoie de rochii mai purtabile, ia în calcul varietatea de rochii de zi, disponibile în modele scurte, midi sau lungi. De exemplu, dacă mergi la un eveniment ziua, o rochie până la genunchi, simplă, nu trebuie să-ți lipsească din colecția de haine.

Asigura-te doar că te simți comod în ea și că nu este prea mulată, astfel încât să te deplasezi ușor, mai ales dacă ai treaba prin oraș. Rochia de zi se potrivește în orice situație în care nu îți trebuie haine prea elegante.

Găsești numeroase rochii din dantelă, in sau bumbac, în care să arăți minunat ziua sau seara, indiferent de anotimp.

4. Rochia maxi sau lungă

Cauți alte rochii pe care să le incluzi în dressing? Nu omite rochiile lungi sau maxi. Există modele vaporoase pentru zi, în variante casual, dar și modele deosebite, pe care să le iei pe tine la nuntă sau botez. Orice ai alege, vei avea o apariție deosebită.

5. Rochia neagră

Rochia neagră poartă și numele de little black dress și reprezintă o necesitate în orice garderobă. Ar fi bine să optezi pentru un model clasic și simplu, fără alte accesorii opulente. Rochia simplă este foarte versatilă și se asortează rapid și ușor, cu pantofi, geantă și bijuterii discrete.

Fie că îți plac modelele mai largi sau mai strâmte, rochiile negre sunt piesele vedetă dacă vrei să atragi atenția la club, la un eveniment special sau la o ocazie obișnuită.

6. Rochia albă sau roșie

Deși negrul este elegant, poate nu îți place această non-culoare pentru garderoba ta. Astfel, poți miza pe o rochie albă, din in sau dantelă. Acestea sunt recomandate în special pentru ținutele de zi din sezonul cald. În schimb, dacă îți dorești să atragi atenția instant, îmbracă o rochie roșie!

Se știe deja că roșul este culoarea pasiunii și a senzualității, așa că îți va pune în evidență și feminitatea. Lungi sau scurte, rochiile roșii reprezintă alegerea ideală! Totuși, ar fi bine să o asortezi cu o pereche de sandale sau pantofi în nuanțe deschise.

Care este preferata ta și când îți place să porți rochii?

Vezi și: Moda în 2023: principalele trenduri din care să te inspiri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel