Strategii de viață, dar și gelozie și suspiciuni pentru aceste DOUĂ zodii săptămâna aceasta

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Astrologul Daniela Simulescu atrage atenția asupra importanței unui bilanț general pentru o zodie, dar și asupra comunicării eficiente în cuplu pentru o altă zodie. Cum vor putea folosi aspectele săptămânii cele două zodii și care sunt acestea, aflați mai jos. 

Horoscop săptămânal

Săptămâna 6-12 iunie are parte de unele aspecte speciale. Nu sunt unele marcante, dar sunt unele care pot crea ajustări, mai ales pe plan financiar. Fie că este vorba de banii din salariu, de pe urma unei afaceri sau de pe urma unei moșteniri, vor fi cu siguranță multe discuții și analize. Și oricum, zilele următoare ne pregătesc de conjuncția Marte-Chiron și de următoarea Lună Plină din Săgetător (ambele evenimente pe14 iunie). 

Pe 6 iunie avem o conjuncție între Uranus și Pallas în semnul Taurului și un sextil între Soarele din Gemeni și Chiron din Berbec. Uranus vorbește despre instabilitate, noncomformism, genialitate și rebeliune. Pallas era zeița strategiei și a planificării, avea rol în războaie. Taurul este semnul resurselor. Deci conjuncția dintre cei doi aștri vrea să ai planul de a nu avea un plan concret. Adică să fii pregătit pentru orice schimbare surprinzătoare din punct de vedere financiar. Dar pentru asta ai nevoie totuși de o siguranță. Astfel încât să poți lua decizii la care alții nici nu s-ar fi gândit. Cu alte cuvinte, să ai puterea să te joci cu necunoscutul. 

Sextilul dintre Soare și Chiron îți arată că autenticitatea este lozul tău câștigător. Că acceptarea rănilor pe care le duci cu tine te-a făcut mai puternic și te-a ajutat să mergi mai departe. Exact un asemenea aspect te ajută să obții admirația celor din jur. Împărtășești întâmplările mai puțin fericite într-un mod creativ și îți maximizezi șansele. 

Zodia care ar trebui să se gândească serios la viața sa, la alegerile, la relațiile și resursele sale este Taurul, iar cea care ar trebui să fie mai atentă la comunicarea din cadrul cuplului este Scorpionul. 

Taur/ Ascendent în Taur

Conjuncția Pallas-Uranus, Conjuncția Venus-Uranus, Mercur face trigon cu Pluto, toate aceste trei aspecte sunt în semnul vostru. Trebuie să vă conștientizați mai mult, ce vârstă aveți, ce carieră ați ales, ce relații aveți, ce prieteni aveți. Aveți nevoie să faceți o analiză autentică, reală și profundă a tot ceea ce sunteți voi. 

Conjuncția lui Pallas cu Uranus vă provoacă să vă faceți strategii de viață de care aveți nevoie cu adevărat.

Trebuie să aflați cât timp mai așteptați, cât mai durează anumite lucruri, vi se schimbă anumite repere legate de ritmul vostru. Trebuie să vă puneți în mișcare diferit. Nu uitați că săptămâna aceasta dacă cereți, vi se va da. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Discuțiile cu persoana iubită vor fi cu suișuri și coborâșuri. Cu Venus lângă Uranus nu mai puteți păstra controlul asupra partenerului de viață. Cu cât veți insista cu anumite interdicții, cu tot felul de gelozii, cu atât persoana dragă vouă se va depărta mai mult.

Vă îndoiți, aveți suspiciuni, de fapt partenerul vostru vrea doar să discutați deschis, nimic mai mult, iar voi vreți să intrați la bănuieli doar de dragul de a fi suspicios. Dacă veți comunica sincer, o să vă ajute.

Cei singuri pot întâlni persoane mai neobișnuite.

În continuare veți avea foarte multă muncă de făcut, atât la serviciu, cât și acasă. 

Urmăriți mai jos previziunile săptămânale pentu toate zodiile!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel