Sufletele pereche apar în viața ta pentru a-ți da lecții importante

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: pexels.com, Yan Krukov
sursă foto: pexels.com, Yan Krukov

Scopul unei relații cu sufletul pereche este acela de a facilita creșterea personală. Un suflet pereche îți schimbă viața, fie prin dragoste și bunătate, fie prin durere și traume. Un suflet pereche schimbă cine ești și te apropie de sinele tău autentic, indiferent dacă ești conștient conștient de asta sau nu.

Sufletele pereche sunt cele pe care le-am contractat pentru a avea relații în această încarnare fizică. Înainte de a intra în acest plan, am ales să învățăm lecții specifice de la anumite persoane. Poate că am împărtășit vieți trecute cu aceste suflete sau le-am întâlnit în lumea spiritelor, de aceea există sentimentul că le-am cunoscut înainte.

Contrar credinței populare, o relație de suflet pereche nu trebuie să fie neapărat romantică, deși poate fi. Un suflet pereche poate fi un membru al familiei, un prieten, un coleg sau, uneori, chiar un străin pe stradă care spune exact ceea ce trebuie și îți schimbă viața. Avem multe suflete pereche în această viață și, prin alegerile noastre personale, putem gravita către anumite suflete și să ne îndepărtăm de altele. Deși v-ați contractat pentru a forma relații cu anumite suflete, nu trebuie să le întâlniți pe toate, iar un suflet pereche nu trebuie să fie în viața noastră pentru totdeauna.

Cel mai bun prieten al tău din școala medie cu care nu ai mai vorbit de 20 de ani a fost sufletul tău pereche. V-ați găsit reciproc pentru a vă ajuta reciproc să călcați în apele dificile și agitate ale adolescenței. Dar apoi v-aţi despărțit, aţi devenit oameni diferiți. Acum aveți un cerc diferit de prieteni, dintre care unii ar putea fi sufletul vostru pereche, și vă ajutaţi reciproc într-un mod diferit, pentru a învăța lecții diferite și pentru a vă muta unul pe celălalt la capitolul următor.

Prima ta iubire, despre care credeai că este cu siguranță „singura iubire”, a fost și sufletul tău pereche - chiar dacă te-a lăsat cu inima zdrobită. Ai învățat lecții incredibil de valoroase și cel mai probabil dureroase despre dragoste, romantism, altruism și iertare.

Semne că ai găsit un suflet pereche

Pur și simplu, sufletele pereche sunt în viața ta pentru a-ți da lecții importante. Poate că au fost abuzivi, așa că ai învățat cum să te ridici, cum să te aperi și ai înțeles ce nu vei suporta pe viitor. Poate că erau prea amabili și supuși, așa că ai aflat cum ai profitat de ei și i-ai folosit. Oricare ar fi lecția, ai fost sortit să o înveți, astfel încât să poți avea cunoștințele de care ai nevoie pentru următoarea ta relație romantică de suflet pereche.

O relație de suflet pereche nu trebuie să se încheie, puteți fi prieteni sau parteneri romantici pentru totdeauna dacă continuați să creșteți împreună și să învățați lecții împreună. Dacă tu și partenerul tău romantic continuați relația pentru tot restul vieții, atunci luați o decizie energică și sufletească de a nu întâlni ceilalți parteneri romantici, deoarece doriți să vă concentrați asupra acestuia; trebuie să fie o decizie luată de ambele părți.

Cu toate acestea, să știți că, dacă relația se încheie, există absolut un alt suflet pereche cu care vă puteți lega. Nu sunteți menit să fiți pentru totdeauna cu un anumit partener romantic, aceasta este o alegere pe care o faceți.

Nu trebuie să „încercați” să vă întâlniți sufletul pereche. Pe măsură ce vă concentrați asupra evoluției dvs. fizice, emoționale, intelectuale și spirituale, sufletul tău - și al lor - vor decide dacă unirea voastră va servi binelui pentru toți cei implicați.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel