Super-vești pentru Taur, Scorpion și Vărsător. „Orice pierdere va lăsa loc altor șanse”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
EXCLUSIV

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru a doua jumătate a anului 2022. Taurii își vor putea transforma orice pierdere într-o șansă, Scorpionii se vor putea gândi la cum să iubească mai mult copiii, dar și pe ei înșiși, iar Vărsătorii trebuie să fie responsabili și să țină cont de sănătatea lor. 

Taur/ Ascendent în Taur

Vei lua decizii pe ultima sută de metri, te vei alia cu persoane pe care nu le-ai fi considerat demne altădată, vei mai renunța la ideile fixe. Vei ajusta totul din mers. De fapt, noțiunea de compromis va căpăta alt sens.
Să nu uităm de Uranus care îți va tranzita în continuare semnul. Atașamentele tale, mai ales cele mai puternice, vor fi zguduite. Astrele doresc de la tine să devii mult mai autonom, să nu depinzi de nimeni și să nu îi faci nici pe ceilalți sa depindă de tine. Ruperea unei relații sau a unei colaborări nu este sfârșitul lumii. Posesivitatea poate deveni cel mai mare dezavantaj dacă nu vei lucra cu fricile tale. Frica de a pierde va fi o altă temă a anului 2022. Marte va tranzita casa a 2-a, a banilor și a valorii personale, din 20 august și până la finalul anului. Orice pierdere va lăsa loc altor șanse. Ce este vechi nu va mai produce profit, din contră.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Anul 2022 va fi prielnic acelora care vor copii, care vor să petreacă mai mult timp de calitate în preajma copiilor deja existenți, sau acelora care vor să iubească necondiționat. Să întâlnească acea persoană care să îi facă să viseze și să își accepte vechile cicatrici. Voi, Scorpionilor, veți învăța să fiți mai vulnerabili, onești, să visați, să fiți mai romantici și receptivi, să vă deschideți în fața iubirii și să să oferiți o șansă pasiunilor mai vechi sau noi. Orice s-ar întâmpla în 2022 pe planul personal și profesional, va trebui să ții cont de ceva: timpul tău liber. De cantitatea și calitatea lui, dacă îl folosești pentru educație sau bucuria sufletului tău. Construirea unei relații sănătoase începe cu modul în care te iubești pe tine. În 2022 ai permisiunea de la astre să devii mai egoist, mai vanitos și mai dornic de atenție. Dar asta doar după ce găsești timp să te iubești cât mai mult pe tine. Iubirea nu înseamnă răsfățuri superficiale, ci acceptarea propriilor limite.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Saturn va dori să te pună mai mult în contact cu limitele tale fizice. Vârsta, slăbiciuni, diverse afecțiuni. De aceea, un alt capitol important al lui 2022 este sănătatea. Jupiter în tranzit în casa a doua poate da tendințe de îngrășare sau pierderea controlului asupra unor dependențe. Dar Saturn, care adoră testele dure și limitele, îți va da tot felul de semnale prin care să îți dai seama că nu vei mai putea continua la fel. Dacă vrei să slăbești, să te tonifici, să te apuci de o activitate fizică, ai toate șansele să o faci. Dar nu înainte de a-ți verifica starea de sănătate. Lui Saturn îi place să te responsabilizeze, să te facă să te simți mai bătrân decât ești. Jupiter și Saturn se vor susține reciproc până pe 28 octombrie. Această perioadă este menită să te provoace să îți depășești condiția, să înveți lucruri noi, fie prin intermediul unui curs sau prin a fi autodidact. Ar fi păcat să lași să treacă această perioadă fără a acumula noi cunoștințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel