TAROT: Etalare 8-30 iunie. Care sunt blocajele și cum anume vor trece zodiile peste ele mai ușor

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Tarot
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Aflăm mai jos cu ce probleme și blocaje se confruntă până la finalul lunii iunie zodiile și ce anume ar putea să facă pentru a trece mai ușor peste, cum vor putea depăși piedicile care apar în calea lor. 

Această etalare este valabilă între 8 și 30 iunie și este clarificatoare în ceea ce privește energia negativă cu care ne confruntăm, care sunt blocajele care apar și cum anume putem să ne întoarcem pe calea cea bună. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Trebuie să pui piciorul în prag, să îți iei în serios calitățile de lider și să nu îți fie teamă să îți spui punctul de vedere. Este momentul să conduci. O să și întâlnești mulți oameni puternici. Rămâi fidel principiilor tale și nu te lăsa manipular de ceilalți. 

Taur/ Ascendent în Taur

Trebuie să creezi un echilibru între ceea ce dorești cu adevărat și ceea ce faci. Pentru că e posibil să te confrunți cu un conflict interior, e posibil să spui ceva, dar să faci și să lași să se înțeleagă cu totul altceva, creând confuzie în tine, dar și în jurul tău. Lasă la o parte ego-ul, fii sincer cu tine.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

E posibil să te simți ca și cum intri într-o dimensiune bizară. Vei avea parte de semne peste tot în jurul tău, de sincronicități pe care la început îți va fi greu să le recunoști. Lucrurile nu vor fi așa cum par. Trebuie să citești printre rânduri.

Rac/ Ascendent în Rac

Tot ce se întâmplă acum are legătură cu următoarea etapă din viața ta. Trebuie să îți amintești că ești mult mai puternic decât crezi. Trebuie să crezi în tine. O să depășești problemele care măcinau. Călătoria spirituală te duce în punctul în care răspunsurile apar exact atunci când nu te aștepți.

Leu/ Ascendent în Leu

Trebuie să îți amintești să rămâi pe poziții pentru că în jurul tău se întâmplă multe. Este mult zgomot atât în interiorul tău, cât și în exterior. S-ar putea să te simți neliniștit. Nu te stresa. Protejează-ți energia și creativitatea, pasiunea, vibrația. Indiferent ce se întâmplă, nu te lăsa afectat. Mai bine ieși în natură.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Te-ai gândit mult la trecutul tău în ultima perioadă, e posibil să te fi învinovățit prea mult. Trebuie să înțelegi că acesta este un blocaj. Mergi cât de adânc poți în umbră și vezi de ce anume te gândești la asta. La final, pur și simplu, săpând adânc în traume vei trece mai ușor peste ele.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Este timpul să explorezi cât de mult poți. Concentrează-te pe succes, pe ceea ce vrei să obții. Este momentul în care viața ta profesională poate cunoaște un succes răsunător. Fii curajos, învinge-ți propriile temeri. Accesează energia sacră din tine și vei câștiga.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Este vorba despre acel nou început în care trebuie să pășești. E posibil să simți puțină frică. Îți e teamă să ieși din zona de confort. Dar trebuie să îți urmezi intuiția și să îmbrățișezi schimbarea cu totul. Cu cât te opui mai tare, cu atât mai greu îți va fi. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

La tine este vorba despre cum să te concentrezi mai bine la ce ai de făcut, având atât de multe pasiuni în jurul tău, dar și cum să te pui pe primul loc atunci când vine vorba de ceea ce îți place/ Trebuie să te ocupi și de ceva ce ai lăsat neterminat de mult timp. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Stabilește de unde vine energia negativă. Care este acel lucru care te face trist? Toată neliniștea asta pe care o simți se va dovedi a fi o binecuvântare până la urmă. E o problemă personală, dar are un rezultat bun pentru tine pe termen lung deoarece te va trezi. Privește la imaginea de ansamblu. Permite-ți să fii tu însuți.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Trebuie să te axezi pe comunicarea eficientă de care ești în stare. Energia ta este extrem de bună, ești în general carismatic. Dar de data asta trebuie să îți folosești puterile de comunicare într-un mod mult mai puternic pentru a putea merge mai departe.

Pești/ Ascendent în Pești

Este un punct puternic, ca o buclă în care te tot întorci, care nu îți permite să evoluezi. Imediat cum îți vei da seama că ești într-o buclă, o să manifești o formă de trezire care te va face să respiri cu adevărat. Schimbarea pe care voiai să o faci o să vină în sfârșit. Chiar dacă ai fost încetinit, acum te vei elibera.

Sursă: canalul de YouTube Sasha Bonasin

Citește și despre ce spun astrologii internaționali despre Luna Plină din semnul Săgetătorului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel