Tarot. Etalare generală pentru luna aprilie. Ce cărți ne rezervă această perioadă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
freepik.com
freepik.com

Cărțile de tarot specifice lunii aprilie ne oferă îndrumare și o perspectivă mai clară asupra energiilor predominante din această perioadă.

Etalarea din luna aprilie ne vorbește despre un aranjament cu trei cărți. Acestea ne vor oferi influențele principale pentru începutul, mijlocul și sfârșitul lunii aprilie.

Cele mai importante cărți de DRAGOSTE din tarot. Ce semnificații au?

Iată la ce trebuie să ne așteptăm, dar și o interpretare pentru fiecare poziție a cărților!

Începutul lunii aprilie: Regina de Cupe

Această carte ne arată o perioadă în care este important să fii conectat la intuiția și la sentimentele tale, mai mult ca oricând. Mai mult, ar putea fi un moment ideal pentru a fi empatic și mult mai grijuliu față de cei din jurul tău. Regina de Cupe ne sugerează, de asemenea, oportunități de autocunoaștere și de explorare a aspectelor emoționale ale sinelui în acest început de primăvară.

CINCISPREZECE lucruri pe care trebuie să le știi despre TAROT

Mijlocul lunii aprilie: Turnul

Totodată, această carte arată posibile schimbări bruște sau evenimente neașteptate care pot apărea în mijlocul lunii. De asemenea, turnul aduce cu sine conotații de eliberare și de transformare. Este posibil ca în aprilie să apară situații care pot părea destabilizatoare la început, dar care, în cele din urmă, ne vor duce spre o mai mare claritate și eliberare. Încearcă să îți păstrezi optimismul, indiferent de situațiile care apar.

Cine este femeia misterioasă care a creat designul celui mai faimos pachet de cărți de tarot

Sfârșitul lunii aprilie: Asul de Treflă

Nu în ultimul rând, asul de treflă redă începutul unor noi oportunități materiale sau financiare la sfârșitul lunii aprilie. Asul de Treflă simbolizează potențialul pentru manifestarea unor obiective tangibile și pentru prosperitate materială. Este un moment bun pentru a investi în proiecte sau idei care au potențial de creștere pe termen lung.

Poți să fii interesat și de următorul articol: Ce carte de tarot ți se potrivește în funcție de zodie? Recomandările inteligenței artificiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel