TAROT, etalare pentru a doua jumătate a lui august. „Să vedem lumea cu alți ochi”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Avem pentru voi astăzi o etalare pentru a doua jumătate a lunii august. Tarotul este o poartă pentru a înțelege mai bine lumea și pentru a ne cunoaște mai bine pe noi înșine. Să vedem ce aduc cărțile de tarot pentru fiecare zodie în parte, într-o abordare spirituală. 

Tarotul nu ar fi existat în continuare dacă nu ar fi fost cu totul și cu totul extraordinar. Iată că există de sute de ani și oamenii încă apelează la această artă divinatorie. Și nu este o simplă joacă! Presupune studiu, practică intensă și serioasă, cunoașterea unor domenii conexe, o intuiție puternică, fler la oameni. De multe ori pare așa un obicei pueril: un om care împarte niște cărți pe masă și își dă cu presupusul. Nu, nu este deloc așa! Există ceva magic în rânduiala cărților de tarot. 

Să vedem ce anume aduc acestea în a doua jumătate a lunii august 2022. Cuvintele-cheie se învârt în jurul conștientizării propriei valori, a felului în care ne abordăm ariile de interes, a felului în care lucrăm intens la dezvoltarea noastră și la descoperirea permanentă a lui „cine sunt eu”. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Trebuie să devii conștient de valoarea ta, să îți repeți faptul că ești mai mult decât crezi azi și să înțelegi că ești capabil să depășești orice obstacole întâmpini. Vei învăța din experiențele pe care universul le aduce în calea ta. În a doua jumătate a lui august, ai face bine să te bucuri precum un copil, să te ocupi și de pasiunile și de interesele tale.

Taur/ Ascendent în Taur

E nevoie să nu uitați că sunteți iubiți, să vă acordați voi iubirea pe care o meritați chiar dacă ceilalți nu o fac. E posibil să începeți să treceți printr-o transformare, să începeți să faceți ceea ce contează cu adevărat pentru voi, să descoperiți cine sunteți cu adevărat.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Nu trebuie să vă îndoiți de puterea pe care o aveți, încercați să fiți conștienți de cât de mult valorează curiozitatea voastră și energia pusă în calea cunoașterii. S-ar putea să fie nevoie să luați legătura cu un expert, poate în zona financiară. Nu refuzați din start ideile celorlalți, s-ar putea să vă aducă parteneriate utile.

Rac/ Ascendent în Rac

Aveți nevoie de siguranța voastră emoțională, trebuie să vă apreciați mai mult corpul, să aveți o relație de acceptare cu acesta, dar trebuie să vă priviți cu alți ochi și casa, să practicați recunoștința și să înțelegeți că nu sunteți greșelile voastre. Nu sunteți anumite alegeri pe care le-ați făcut în trecut. E momentul să vă iertați și să mergeți mai departe.

Leu/ Ascendent în Leu

Poate că luna august v-a adus deja câteva dintre lucrurile la care visați, având în vedere că e luna voastră aniversară. Ați simțit strălucirea și energia Soarelui. E nevoie să vă păstrați optimismul și în a doua jumătate a lunii august. S-ar putea ca cineva să aibă nevoie de ajutorul vostru, dacă puteți, faceți tot posibilul să dați o mână de ajutor.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Încercați să fiți recunoscători pentru acoperișul deasupra capului, pentru că aveți ce puneți pe masă. În a doua jumătate a lui august e mai bine să observați partea plină a paharului pentru a evita agitația pe care v-o puteți provoca singuri. Aveți șansa să câștigați ceva bani.

Balanță/ Ascendent în Balanță

E nevoie să aveți încredere în voi, în alegerile și deciziile voastre chiar dacă vă este greu, chiar dacă realitatea vi se pare apăsătoare uneori. Gândiți-vă la dorințele voastre, au toate șansele să devină realitate, puteți practica meditația, deschideți-vă ideii de manifestare.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Trebuie să simțiți succesul cum vine spre voi, căci asta se poate întâmpla în a doua jumătate a lui august. Aveți șansele să fiți promovați, să vedeți lumea cu alți ochi, însă desigur acestea tot vor sta și sub semnul curajului. Fiți curajoși, fiți curioși, fiți deschiși!

Săgetătător/ Ascendent în Săgetător

Există multe șanse ca voi să fiți în lumina reflectoarelor, de aceea ar fi bine să vă simțiți bine în pielea voastră, odată ce voi aveți încredere în voi și ceilalți vă vor privi cu alți ochi. Aveți șansa de a fi lumină pentru cei din jurul vostru.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Este momentul să credeți în magie și astfel și magia se poate îndrepta mai ușor către energia și vibrația voastră, aducând lucruri bune în calea voastră. Dacă ați avut o perioadă mai grea, sau vi s-a părut că nimeni nu este alături de voi, e momentul să vă dați seama cât de puternici sunteți și că există un rost pentru toate.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Trebuie să vă uitați în interiorul vostru și să vă explorați potențialul, să vedeți ce talente aveți și cum anume le puteți folosi pentru a vă ridica vibrația. Este momentul să descoperiți mai adânc cine sunteți, să luați legătura cu copilul vostru interior.

Pești/ Ascendent în Pești

Înțelepciunea este ceva la care ar trebui să meditați, să vedeți cum puteți să abordați cât mai bine situațiile din viața voastră fără a vă irosi. Este vorba și despre prosperitate și abundență, gândiți-vă cum ați putea face mai mulți bani, aveți toate șansele să atrageți banii.

sursă: YouTube, NicLoves

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel