TAROT: Etalare pentru a doua jumătate a lunii iunie. Previziuni pentru toate zodiile. „Trezirea”

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 19 iun, 10:32 | Categorie: Tarot
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

În a doua jumătate a lunii iunie, previziunile cărților de tarot ne arată că din ce în ce mai multe semne simt „trezirea” spirituală. Dacă Taurii își găsesc mai clar calea, Leii e posibil să dorească să își acceseze din nou creativitatea, în timp ce Peștii se vor bucura de succes și abundență. Detalii mai jos. 

Previziuni Tarot în a doua jumătate a lunii iunie 2022. Etalare pentru fiecare Zodie/ Ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Ceea ce vezi, nu e neapărat ceea ce primești, deci ascultă-ți intuiția și verifică totul de două ori. E posibil să nu fii mulțumit de ce ai acum, de direcția în care mergi și să nu știi ce să faci. Vei primi sprijin și ghidare interioară de la cineva care nu e în viața ta acum, dar cu care ai o profundă conexiune spirituală. Există și ceva energie de Rac sau Capricorn în viața ta. O persoană de care ai fost îndrăgostit s-ar putea să revină și să te caute. 

Taur/ Ascendent în Taur

E posibil să îți găsești calea spirituală și cheia spre următorul capitol. Răspunsurile se găsesc în interiorul tău. Este vorba despre cine vrei să devii, până la urmă. Te confrunți cu o energie de Berbec în jurul tău, cineva dominant care vrea mai mult de la tine, mai mult decât poți tu să oferi. Este și ceva tristețe acolo. E ceva ce trebuie să lași în urmă. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

E posibil să aveți parte de miracole, de „trezire” să vezi lucrurile așa cum nu le-ai mai văzut niciodată până acum,  să vezi ce anume e important pentru tine și pentru calea ta spirituală. Apare energie de Fecioară în preajma ta. E posibil să fie vorba despre o persoană foarte apropiată de tine, cineva care te-a rănit sau cineva pe care tu l-ai rănit foarte tare. Rupe cercurile vicioase și concentrează-te pe evoluție.

Rac/ Ascendent în Rac

Este vorba despre a înflori, despra a lua de la viață ceea ce e important pentru tine, ceea ce îți place. E posibil ca după o perioadă pe care ai simțit-o a fi foarte întunecată, să ieși, în sfârșit, la lumină. Apare în fața ta energie de Gemeni sau Scorpion. Poate că protejezi pe cineva sau cineva te protejează pe tine. Această legătură îți face bine. 

Leu/ Ascendent în Leu

Vă simțiți copii, luați legătura cu copilul vostru interior, e ceva creativ, vă exprimați diferit în a doua jumătate a lunii iunie. Aveți nevoie să vă exprimați liber, să simțiți ca și cum misiunea voastră iese la suprafață, vă amintiți ce voiați să fiți când erați copii. Apare energie de Taur în jurul vostru, apar chestii legate de muncă sau de bani, aici depinde doar de voi ce veți decide.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

O să vedeți drumul doar dacă vă creați voi drumul, trebuie să permiteți muncii voastre să devină ceva reprezentativ pentru voi, să capete sens, să vă bucurați de ea, să o tratați precum o artă. Și să vă dați voie din când în când să vă și jucați. Să vă dați seama că ați fost mult prea stresați în ultima perioadă. Mai e și altceva acolo pentru voi în lumea asta mare.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Luminile sunt mai puternice atunci când luminează împreună. Ar trebui să aveți grijă și de ceilalți din jurul vostru. Deschideți ochii și vi se va deschide și inima. Cuvintele voastre vor atârna greu, e posibil ca dacă lucrați într-un domeniu al creației să aveți un succes extraordinar, în special dacă scrieți. Cuvintele voastre creează lumi. E vorba și despre cei care construiesc, profesori, arhitecți, cei care lucrează cu oamenii, colaborări importante se apropie.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Legătura cu divinitatea devine mai evidentă pentru voi și vă încurajează să spuneți „da” propriilor voastre nevoi și proiecte, aveți grijă și de ceea ce vă place să faceți. Trebuie să acceptați și ceea ce sunteți voi, cu toate imperfecțiunile. Trebuie să acceptați schimbarea până la urmă și să vă depășiți temerile. Nu încercați să fiți ceea ce nu sunteți doar de dragul celor din jurul vostru.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

E posibil să nu vă dați seama ce super potențial ascundeți în interiorul vostru. Trebuie să înțelegeți cât de puternici sunteți și ce lucruri minunate puteți crea. E vorba despre evoluție. Chiar și ceea ce pare rău, e de bine. Trebuie să vedeți partea plină a paharului, faptul că orice criză aduce oportunități, iar cei pe care îi considerați a fi dușmani, sunt poate, prietenii voștri cei mai buni, căci vă arată cum stau lucrurile, de fapt.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Începi un nou capitol din viața ta, un capitol care îți va aduce multă bucurie, multe suprize plăcute, dar înainte de asta trebuie să înțelegi că ai nevoie să o iei mai ușor cu munca, să te relaxezi, să te odihnești.  Pentru că ce urmează este minunat, vei avea o perioadă binecuvântată, dar ca să o poți accesa, ai nevoie de mai multă energie.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Poate că e nevoie să te uiți puțin de sus, să vezi imaginea de ansamblu, să te bucuri într-un mod detașat, să iei în primire rolul de observator. Ai nevoie să îi îngrijești pe cei din jurul tău, să le oferi sprijinul tău. Asta te va face și pe tine să te simți mai bine. Nu uita că totul merge exact așa cum trebuie să meargă și nu mai fi atât de critic nici cu ceilalți, nici cu tine însuți.

Pești/ Ascendent în Pești

O să aveți câștiguri destul de mari, tot ce ține de abundență vi se arată în cale, energia abundenței deschide drumuri nebănuite în fața voastră. Există o doză de putere pe care începeți să o simțiți, lucrurile capătă sens și se rezolvă. Se deschid porțile succesului, deci veți avea un super final de lună.  

sursă: YouTube Soulful Revolution

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play