TAROT: Etalare pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Valabil între 10-16 mai 2022. O săptămână complet ieșită din comun! Surprize, revelații, schimbări

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Tarot
sursă foto: Pexels.com
sursă foto: Pexels.com

Iată ce ne aduc cărțile de tarot în perioada 10-16 mai 2022. Avem o săptămână complet ieșită din comun, cu revelații, suprize și situații cu totul și cu totul noi pentru fiecare zodie/ ascendent.

Etalare Tarot 10-16 mai 2022 pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Se schimbă energiile!

Berbec/ Ascendent în Berbec

O nouă aromă a vieții pentru tine, în această săptămână vei primi niște vești, și vei deveni conștient de un aspect al vieții tale care te va inspira. Îți vei duce viața la următorul nivel. O să fii capabil să creezi schimbări imense în viața ta și acestea se vor reflecta și în atitudinea ta, în optimismul tău. Ai lucruri bune la care să te aștepți săptămâna aceasta. Vei începe procesul schimbării. Ți se ridică vibrația.

Taur/ Ascendent în Taur

Cineva foarte apropiat de tine sau cineva cu care ai o conexiune puternică te va surprinde. Fie te va vizita fie tu vei merge undeva unde te vei întâlni cu această persoană și te vei simți bine legat de asta. Ea vine și îți aduce ceva, posibil niște informații, s-ar putea chiar să îți aducă o idee despre ceva ce ai putea să faci, ți se deschide inspirația, s-ar putea să îți folosească în afaceri. Poți obține mari beneficii din anumite relații.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Săptămâna aceasta e posibil să vină ceva super bun pentru tine. Este ceva imens care se va manifesta în viața ta. Din senin ți se va schimba viața și vei fi capabil să înțelegi mult mai multe după ce vei avea această revelație. Este vorba despre destin, noroc, dar și credință. Ți se dezvăluie o cale sacră în viața ta. S-ar putea să faci una dintre cele mai mari alegeri din viața ta.

Rac/ Ascendent în Rac

Ceva se schimbă și vei simți energia asta de a merge mai departe, de a lăsa tot ce a fost rău în urmă. Trebuie să înțelegi că energia pe care o simți este o energie a noului, a ceva proaspăt și cere să fie pusă deja în aplicare. Nu mai sta pe gânduri de data asta, e momentul să treci la acțiune. E momentul să ai încredere în tine, să ai încredere în forțele tale. Renunță la o persoană toxică, care te trage în jos. Lasă loc unei persoane noi.

Leu/ Ascendent în Leu

Săptămâna aceasta vei primi niște informații și ar fi bine să le păstrezi pentru tine. Este vorba despre ceva care o să te pună pe gânduri. Încercați să nu vorbiți prea mult săptămâna aceasta, ci să păstrați anumite taine pentru voi, pentru ca aceste lucruri să nu fie folosite împotriva voastră mai târziu. Asta are legătură cu ceva care o să vă dea o energie superbă și o să vă dea putere. S-ar putea să vă dați seama și de o ocazie fantastică, o oportunitate.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

S-ar putea să te simți puțin confuz în fața provocărilor. Dar nu îți face griji, nu ai greșit cu nimic, rămâi exact aici unde ești și continuă cu planurile pe care le-ai început. E posibil să îți schimbi prietenii, cercul de persoane. Oricum, nu îți face griji, nu se încheie nimic, nu face schimbări drastice, tu ești exact unde trebuie să fii acum.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Ce anume ai aflat anul trecut în octombrie? Ce anume s-a întâmplat anul trecut în luna octombrie, mai precis în jurul datei de 18 octombrie? Ce s-a întâmplat atunci a fost o situație pentru care nu erai pregătit. Lucruri pe care nu le-ai înțeles înainte, vor deveni mult mai clare acum și te vor echilibra. Ceea ce nu avea niciun sens atunci e posibil să te facă să deschizi ochii acum, la începutul acestei săptămâni.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Trebuie să pui punct undeva. Trebuie să închei ceva toxic, acel loc unde ai luptat fără motiv și fără să ajungi la vreun rezultat. Ar trebui să te bucuri de ocazii, să te duci către spațiile pe care ai vrea să le explorezi, ar fi cazul să faci ceea ce îți place, să mergi în direcția în care îți doreai să mergi de atât de mult timp. E mult mai mult în viața asta decât muncă, stres și frustrări.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Săptămâna aceasta vine cu o lecție pentru tine. Și tu trebuie să ieși dintr-un cerc care nu mai are sens pentru tine. Ce anume ar trebui să vindeci, ce anume ar trebui să oprești, cum să faci ca să nu mai fii înconjurat de energie negativă. O să vrei să nu te mai îngrijorezi și să nu te mai stresezi cu lucrurile care nu au legătură cu tine și cu viața ta. Nu te mai implica în situații care nu au nicio treabă cu tine.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Această săptămână vorbește despre inspirație, ce anume te face să îți schimbi viața, s-ar putea să începi un proces de întoarcere spre tine însuți. Pur și simplu vii „acasă”, începi să te simți special și mult mai confortabil cu propria ta persoană. O să găsești echilibrul, o să începi să îți dai seama care sunt puterile tale cu adevărat. Vibrația și energia se schimbă și te fac să ai revelații cu privire la tine și la refugiul tău lăuntric.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

S-ar putea să ți se arate ceva legat de timp, cât de mult timp va dura o anumită situație sau un anumit proces. S-ar putea să îți dai seama că e ceva super important care se apropie în direcția ta, un nou început se va manifesta și te vei simți conectat cu această nouă energie din viața ta. Te vei simți complet diferit față de săptămâna trecută. Cineva are nevoie de tine, de protecția ta. Dacă simți că îți face rău, mai bine nu te implica acolo.

Pești/ Ascendent în Pești

S-ar putea să te afli într-o situație care te va suprinde mult, nici măcar nu te-ai fi gândit la asta. Din situația asta vei pleca diferit, vei putea să ai o nouă abordare, să ai idei noi, geniale, să îți dai seama că abia acum știi cum să rezolvi o anumită problemă care te pusese în dificultate. În sfârșit îți dai seama că în tot timpul acesta puterea și răspunsurile se aflau în interiorul tău.

citește și despre Lecția lui Mercur retrograd pentru fiecare Zodie și Ascendent!

Sursă: Canalul de YouTube Sasha Bonasin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel