TAROT: Etalare pentru luna mai. Vești pentru Tauri, Balanțe și Vărsători

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Tarot
sursă foto: Pexels.com
sursă foto: Pexels.com

Iată ce aduc cărțile de tarot pentru nativii zodiilor Taur, Balanță și Vărsător!

Taurii trebuie să iasă din zona de confort și să înțeleagă că există o parte plină a paharului, Balanțele trebuie să își pună ordine în relații, iar Vărsătorii să aibă grijă cu discuțiile din familie.

Taur/ Ascendent în Taur

În ce direcție să merg, teamă, dacă fac o greșeală ce o să se întâmple? O să fie catastrofic? Acestea sunt întrebările care s-ar putea să îi macine pe Tauri în mai. S-ar putea să aibă ceva evenimente legate de un nativ Rac sau Fecioară. E posibil să vină cineva care să vă ajute să vă găsiți calea, poate partenerul de cuplu sau cineva care vă iubește. Veți trece prin situații în care vi se va părea că ați pierdut ceva, însă de fapt veți afla că e cel mai bun lucru care vi s-a întâmplat. E o lecție, ieșiți din zona de confort și intrați pe drumul cel bun. Dar trebuie să înțelegeți că până la urmă este alegerea voastră, voi sunteți cei care trebuie să decideți. Orice s-ar întâmpla acum, vă va elibera. Nu veți rămâne blocați aici. Vi se arată, în același timp că v-ați făcut griji degeaba pentru lucruri mărunte față de chestiile mărețe care vă așteaptă.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Vă transformați, vă îndreptați către un nou ciclu, vă redefiniți, renașteți. E posibil să fi avut deja anumite mesaje și revelații în această direcție a unui nou eu. Pe de altă parte, s-ar putea în luna mai la voi să fie vorba și despre o relație din trecut care nu a mers exact așa cum trebuia să meargă. Probabil că aveți ceva regrete în legătură cu un nativ Taur, Fecioară sau Capricorn. Poate că această persoană era mult prea interesată de bani sau de statutul social. Este greu să o lăsați în urmă. Întoarcerea acestei persoane în viața voastră vine cu o problemă de comunicare, nu știe exact cum să ia legătura cu voi.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

S-ar putea să comunicați diferit în luna mai, veți primi sprijin în această zonă. Dacă simțiți că ați avut obstacole în ultima perioadă, calea se va elibera pentru voi, veți avea mai multă încredere în voi. E posibil să simțiți ceva anxietate sau voi sunteți cei care opuneți rezistență unui eveniment. Nu sunteți capabili să procesați ceva ce s-a întâmplat. Totodată, aveți o gândire învechită care vă face să credeți că banii nu aduc fericirea, aveți senzația că nu aveți nevoie de bani, e posibil să aveți discuții în familie pe tema asta. S-ar putea să aveți această idee că cei care au bani nu sunt fericiți și nu puteți aplica genul acesta de judecăți generalizate.

Sursă: canalul de YouTube Soulful Revolution

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel