TAROT, Rodica Spînu: etalare pentru a doua jumătate a anului 2022. „Situația financiară a oamenilor de rând”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Tarot
EXCLUSIV

Rodica Spînu, astrolog și tarotolog, a venit în cadrul interviurilor Astrosens și a făcut o etalare specială pentru a vedea ce anume ne așteaptă din punct de vedere financiar în a doua jumătate a anului 2022. Este vorba despre schimbări, dar și despre o alegere în fața căreia vom fi puși.

Rodica Spînu este un astrolog și tarotolog cu o poveste de viață cu totul și cu totul specială. Născută în Călărași, Republica Moldova, are Soarele în Rac, Ascendentul în Fecioară și Luna în Leu. Povestea cu astrologia și tarotul a început la întoarcerea lui Saturn când deși avea o carieră în domeniul economic, ea fiind economist de meserie, simțea că îi lipsește ceva. „Aveam un job, aveam o familie, aveam deja un copil, dar nu mă simțeam împlinită, „m-am întrebat ce îmi mai trebuie. Acest lucru m-a împins, în primul rând, să studiez astrologia, am citit tot ce s-a găsit la acea vreme”. Rodica Spînu vine cu sfaturi pentru cei care simt că viața mai are lucruri extraordinare pregătite pentru cei curioși să încerce. „Tu ești cel care alegi rezultatul, ce poți să folosești din tot ceea ce ai, din talentele pe care le ai, din resursele pe care le ai”. Mai multe despre povestea Rodicăi Spînu poți afla chiar aici

Într-un moment în care cu toții suntem afectați de creșteri de taxe, impozite pe proprietăți, prețuri mai mari pentru hrană sau chiar o criză în alimentație, iar astrele prin intrarea lui Marte în Taur, dar și prin faptul că Uranus este în Taur, ne indică lupta pentru supraviețuire, pentru alimentație, pentru resurse, avem nevoie să știm exact încotro ne îndreptăm cu toate acestea, de aceea, Rodica Spînu a efectuat o etalare pentru situația financiară a românilor până la sfârșitul anului 2022.

„M-am simțit surprinsă de ce a ieșit”, a spus Rodica, precizând că această etalare vorbește despre situația financiară a oamenilor de rând, a celor obișnuiți care trebuie să răzbească printre credite, rate, copii de îngrijit și alte nevoi ale traiului.

Rodica Spînu a folosit metoda de etalare „cu opt cărți” din tarotul lui Papius, un pic mai diferit de cel al lui Edward Waite. Cărțile lui Papius arată energiile în care ne aflăm, ne arată energiile în care se află banii. Nu înseamnă că aceste cărți ne vor da previziuni exacte, sunt niște predispoziții pe care ni le arată, cum anume decidem noi să acționăm depinde de noi.

În mijlocul etalării a ieșit cartea „Diavolul”. Cartea „Diavolul” care se vede în mijloc, spune Rodica Spînu, indică situația în care ne aflăm noi acum. „Este foarte bine că a ieșit inversată”, Diavolul înseamnă dependențele toxice care ne fac rău, de care nu ne putem rupe, iar faptul că este inversat ne arată că este mai „diluat”. Diavolul vorbește și despre bani, este dependența și de resurse, dar și de persoane, este vorba și despre putere sau abuz de putere. Suntem într-o situație în care putem fi conștienți de ceea ce am făcut până acum și de ce ar trebui să facem mai departe. „Este clar că suntem într-un moment de schimbare și asta ne arată și celelalte cărți”. Situația financiară din ultimele luni este o consecință a acestui război din Ucraina, iar dificultățile întâmpinate vor aduce o schimbare în viața noastră. 

Va trebui să ne rupem de frânghiile toxice, va trebui să găsim resurse „în curtea noastră”. Fiecare își cunoaște foarte bine resursele de care dispune, relațiile pe care le are. E momentul să tragem niște concluzii, să analizăm ce am făcut până acum, dar și ce facem mai departe. Desigur că anumite rupturi vor fi mai greu de suportat. Când trebuie să facem o schimbare ne este greu, nu e ușor să ieșim din zona de confort.

Cartea „Îndrăgostiții” întoarsă vorbește despre ce anume ar putea veni în viitor, dar asta numai în funcție de ce anume alegem. Poziția ei ne vorbește despre lucrurile cu care ne vom confrunta în general în viitor, în perioada următoare. Dacă Diavolul vorbește despre starea de acum, cărțile care înconjoară Diavolul detaliază starea de acum, cartea „Îndrăgostiții” arată ce se va întâmpla dacă nu schimbăm, dacă lăsăm lucrurile așa cum sunt ele acum. Finalul poate fi schimbat dacă noi schimbăm ceva, dacă avem o altă atitudine.

Dacă nu vom schimba nimic, dacă nu vom renunța la dependențele de care vorbeam mai devreme, de job, de credite, atunci vom fi puși într-o situație de mari alegeri de neevitat. Universul ne va da ceea ce merităm, va fi însă ceva de neevitat și s-ar putea să fie destul de neplăcut.

Când faci o alegere înseamnă că implici undeva și o renunțare. Nu poți merge în două direcții. Alegerea se face între ceea ce îți este mai aproape de suflet, ceea ce vrei de fapt și ceea ce ți se impune din afară, ceea ce dictează societatea, pentru a fi bine din punct de vedere material. Are o dublă semnficație, nu poți să împaci și banii și să fii și împlinit în același timp. „E posibil să îți fi călcat pe inimă la un moment-dat”.

Dacă o raportăm la situația financiară, ne vom confrunta cu o alegere. Vor apărea oportunități, alianțe, însă dacă noi vom fi concentrați pe ceea ce pierdem, la ce anume renunțăm, s-ar putea să nu mai vedem oportunitățile. Trebuie să mergem înainte. În momentul în care vom avea curaj să ne rupem de trecutul care ne face rău, ni se vor deschide și alte uși.

Rodica Spînu le recomandă oamenilor să își asculte intuiția, să observe sincronicitățile, să fie foarte atenți la ce li se întâmplă în următoarea perioadă deoarece nimic nu e întâmplător. Cu siguranță că provocările din aria financiară vor fi depășite deoarece după cum spune și tarotologul, soluțiile există întotdeauna. Da, e o perioadă îngrijorătoare, da, va trebui să faci niște alegeri, da ești îngrijorat, dar chiar și așa ți se arată o varietate de posibilități.

Totul depinde doar de noi. E o perioadă de restart. Să ne oprim un pic, să observăm ce nu mai merge, la ce renunțăm, ce facem mai departe. Un alt lucru de care avem cu toții nevoie este educația financiară, conchide Rodica Spînu. 

Urmărește mai jos întreaga emisiune VIDEO!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel