Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Actualitate
Sursă foto: Pagină oficială Facebook Taylor Swift
Sursă foto: Pagină oficială Facebook Taylor Swift

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume pe Spotify, cea mai importantă platformă de streaming audio.

Taylor Swift s-a născut pe 13 decembrie 1989. Artista este născută în semnul Săgetătorului. Dar ce observăm în astrograma ei este stellium-ul Mercur-Saturn-Uranus-Neptun în semnul Capricornului, un aspect grăitor pentru performanțele sale, dar și pentru intuiția în zona afacerilor. 

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume pe Spotify, cea mai importantă platformă de streaming audio, în timp ce 'Flowers', piesa de reafirmare a artistei Miley Cyrus, este melodia cu cele mai multe accesări, transmite miercuri EFE. Datele, publicate miercuri de compania suedeză, o plasează pe artista americană Taylor Swift pe primul loc, cu un total de peste 26 de miliarde de ascultări, în faţa portoricanului Bad Bunny, aflat în fruntea acestui clasament în ultimii trei ani. De asemenea, Swift a fost declarată 'Artista anului 2023' de către o altă mare platformă audio, Apple Music, după ce 65 dintre melodiile sale au reuşit să ajungă în 'Top 100' la nivel mondial, mai multe decât în cazul oricărei alte vedete din lumea muzicii. În ceea ce priveşte Spotify, pe locul al treilea se află canadianul The Weeknd, în timp ce compatriotul acestuia Drake ocupă locul al patrulea.

Cântăreţul mexican Peso Pluma se află pe poziţia a cincea, fiind unul dintre artiştii mexicani cu cea mai importantă ascensiune. Nu este singurul triumf pentru acest cântăreţ, piesa 'Ella Baila Sola', interpretată împreună cu compatrioţii săi de la Eslabón Armado, fiind a cincea cea mai ascultată melodie a anului la nivel mondial. Clasamentul, care se deschide cu melodia 'Flowers' a lui Cyrus (cu peste 1,6 miliarde de ascultări de la lansarea sa în ianuarie anul acesta), este completat de 'Kill Bill' a compatrioatei sale Sza, de 'As it Was' a britanicului Harry Styles (care se strecoară în acest clasament pentru al doilea an, după ce a fost cea mai ascultată melodie din 2022) şi de 'Seven' a sud-coreeanului Jung Kook, fost membru BTS, pe locul al patrulea. Talentul latin îşi face de asemenea simţită prezenţa în topul celor mai ascultate femei pe Spotify, pe locul al treilea situându-se columbianca Karol G, între Sza, care ocupă locul al doilea, în urma lui Taylor Swift, şi Lana del Rey, pe locul al patrulea, cu un loc înaintea Rihannei, în anul revenirii acesteia, la spectacolul din finala Superbowl.

Sursă: AGERPRES/(AS - autor: Dana Purgaru, editor: Ana Alecu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel