Te-ai îndrăgostit de cineva cu aceeași zodie ca tine? Cum va fi relația

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Pe lângă toate întrebările şi prejudecăţile de care se poate lovi o astfel de relaţie, te poate învăţa foarte multe lucruri. Iată de ce această legătură de dragoste ar putea fi scrisă literalmente în stele.

Viziuni similare

Dacă aveți același semn solar, există o mulțime de asemănări între voi. Probabil că veți avea un punct comun în ceea ce privește nivelurile de energie, nevoile de bază și temperamentul înnăscut. Viziunile voastre despre lume se potrivesc adesea și ele, așa că atunci când sunteți împreună, pur și simplu vibrați. Ritmurile corpului și ale vieții se sincronizează adesea fără efort.

Stiluri de comunicare similare

Probabil că veți analiza, glumi, gândi, distribui postări, veți face planuri și veți interacționa în mod similar. Să intrăm în mai în amănunt din punct de vedere astrologic: pe măsură ce Soarele se mișcă prin zodiac, Mercur rămâne destul de aproape de el. De fapt, Mercur - planeta comunicării - nu se află niciodată la mai mult de 28 de grade față de Soare. Asta înseamnă că în graficul tău de naștere (care este ca un instantaneu al cerului în momentul în care te-ai născut), semnul tău, Mercur, este probabil fie același cu semnul tău solar, fie un semn înainte sau după acesta (deci dacă ești un Taur, semnul tău de Mercur poate să fie Taur, Berbec sau Gemeni).

Toate acestea înseamnă că, dacă întâlneşti pe cineva care împărtășește semnul tău solar, există o mare probabilitate să aveţi şi acelaşi semn Mercur. Și asta înseamnă că vă veți înțelege foarte bine din punctul de vedere al comunicării.

Moduri de a iubi similare

Cum tocmai am menţionat că Mercur este întotdeauna destul de aproape de Soare în zodiac. Același lucru este valabil și pentru Venus. Soarele și Venus nu sunt niciodată la mai mult de 48 de grade (sau două semne zodiacale) unul față de celălalt pe cer, ceea ce înseamnă că aveți, de asemenea, o mare probabilitate fie să împărtășiți un semn Venus, fie o conjuncție cu Soarele sau Mercurul partenerului tău.

Acest lucru este important când vine vorba de compatibilitate, deoarece înseamnă că veți găsi fericire, mulțumire și plăcere unul cu celălalt într-un mod pe care foarte puțini oameni îl vor împărtăși vreodată. Și unul dintre cele mai minunate lucruri despre a fi alături de cineva la fel ca tine este că te poate ajuta să apreciezi ceea ce este inerent minunat la tine. Înveți uitându-te în oglindă și înveţi să apreciezi ce vezi bun la partener şi la tine în acelaşi timp.

DAR, s-ar putea să nu fie întotdeauna ușor

În timp ce toate acestea sună perfect, există o mică problemă - de fapt, mai multe. În primul rând, s-ar putea ca cealaltă persoană să fie prea asemănătoare cu tine. S-ar putea să oglindească lucruri despre tine care nu îți plac - ciudățenii, nesiguranțe, probleme emoționale, încăpățânarea și nu numai. S-ar putea să simți că uneori te întâlnești cu cele mai rele părți ale tale și asta poate fi foarte greu de înfruntat. Sau, mai puțin dramatic, a avea o energie similară ar putea însemna că pur și simplu nu vibrați romantic, ci sunteţi doar prieteni foarte buni.

O altă posibilă frustrare este că, pentru că sunteți atât de asemănători, ajunge să vă lipsească echilibrul. De exemplu, un semn zodiacal care este mai mult un lider poate fi cel mai potrivit pentru cineva pe care va fi fericit să îl urmeze. Dacă într-o relaţie amândoi încearcă să conducă tot timpul, asta nu va funcționa! Pe de altă parte, ai putea ajunge să fii atât de aliniat încât să-ți pierzi identitatea față de relație.

Încă ceva...

Apropo, adevărata compatibilitate astrologică nu se referă doar la semnele voastre solare - se bazează pe hărțile nașterii complete ale fiecărei persoane. Indiferent dacă semnele voastre solare se potrivesc sau nu, dacă aveți alte zone compatibile, sunt şanse mari pentru o relație de durată. 

Cum este o relaţie cu acelaşi semn zodiacal?

BERBEC

Berbecii sunt independenți, îndrăzneți și încrezători. Își iubesc autonomia și își doresc o viaţă plină de aventură. Acest lucru funcționează bine atunci când ambilor li se oferă suficient spațiu pentru a crește și a-și face treaba. Cu toate acestea, Berbecii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru temperamentele lor aprinse și tendința de a trece rapid la concluzii. Acest lucru ar putea crea o atmosferă volatilă în care se poate ajunge de la iubiți la dușmani. Relaţia cu un partener Berbec te va învăța când să îţi faci propriile planuri și când să susţii pe altcineva.

TAUR

Taurii sunt foarte senzuali, gurmanzi și le place consistența, așa că întâlnirea cu un alt nativ Taur poate fi foarte uşoară. De fapt, aceasta este una dintre cele mai bune potriviri cu același semn din întregul zodiac - gândeşte-te doar la modul în care doi Tauri străbat un câmp, legaţi la aceeaşi căruţă. Odată ce doi Tauri sunt unul lângă altul, vor fi fericiți să continue, indiferent ce vine în calea lor. Totuși, Taurii au și coarne și își pot săpa copitele în murdărie. Când această pereche nu are aceeaşi viziune, se pot lovi de încăpățânarea lor specifică şi să dureze până ajung la o cale de mijloc. Relaţia cu un partener Taur te va ajuta să înveți să faci compromisuri, chiar și atunci când este greu.

GEMENI

Gemenii sunt flexibili și energici, cu ochi mari și minți curioase. Plictisit adesea de alte semne zodiacale, o pereche de doi Gemeni ar putea aduce entuziasmul pe care îl doresc amândoi. De asemenea, deoarece Gemenii sunt conduși de Mercur, ambii comunică foarte bine, deci chiar și în cazul unor neînțelegeri inevitabile, vor găsi probabil o modalitate de a le discuta. Cu toate acestea, Gemenii sunt un semn atât de schimbător, încât poate fi dificil să rezolvi anumite lucruri, cu excepția cazului în care unul dintre nativii Gemeni furnizează o energie mai puternică pentru a crea o uniune pe termen lung. Relaţia cu un alt nativ Gemeni te va ajuta să te linişteşti şi să te centrezi emoţional.

RAC

Racii sunt domestici, sensibili și grijulii. Le place să construiască o casă împreună. Cu toate acestea, conduși fiind de Lună, pot fi, de asemenea, excesiv de emoționali și pasiv-agresivi. Este posibil să simtă că țin mereu resentimente din trecut sau că le este frică în mod constant să-și jignească partenerul. De asemenea, au tendința de a încerca să aibă grijă de celălalt, până la punctul de a pierde scânteia sexuală. Relaţia cu un alt nativ Rac te încurajează să îți deschizi carapacea și să fii direct, mai degrabă decât să iei totul personal.

LEU

Leii sunt aprinși, egocentrici și curajoși, mereu înfometați să-și exploreze și să-și experimenteze pasiunile. De asemenea, sunt super romantici și plini de viață, iar o relaţie între doi Lei va fi o combinaţie fabuloasă. Cu toate acestea, pentru că amândoi necesită multă admiraţie şi atenţie, ei bine, uniunea poate ajunge să se simtă dezechilibrată dacă cineva primește mai multă atenție decât celălalt. Acest lucru le-ar putea zdrobi ego-urile! La urma urmei, este greu să oferi întotdeauna „timp de scenă” egal celor doi oameni care își doresc amândoi să fie vedeta. Relaţia cu un alt nativ Leu te va învăța să împărtăşeşti lumina reflectoarelor și să susții şi obiectivele celuilalt.

FECIOARĂ

Nativii Fecioară sunt planificatori practici  şi oameni loiali. Un cuplu cu două Fecioare poate funcționa extrem de bine dacă ambele sunt în tandem cu aceleași obiective și rutine. Fecioarele adoră să aibă grijă de ceilalți, astfel încât această relație poate fi și foarte vindecătoare. Cu toate acestea, sunt cunoscuți și pentru că sunt judecători și foarte analitici. Dacă acea energie este direcționată către partenerul lor, aceasta poate crea niște rupturi adânci. Relaţia cu un alt nativ Fecioară te va ajuta să înțelegi că toată lumea are defecte și nimeni - nici măcar tu - nu va fi vreodată perfect.

BALANȚĂ

Balanțele sunt sociabile, romantice și fermecătoare. Sunt atrase de frumusețe și deseori caută corectitudinea. Cu toate acestea, Balanțele sunt notoriu indecise. De asemenea, au tendința de a prefera să-i lase pe alții să preia conducerea, ceea ce va crea în mod evident probleme dacă fiecare așteaptă ca cealaltă persoană să se decidă. Relaţia cu un alt nativ Balanță te va învăța să nu pui problemele sub preş și să înveți când să conduci şi când să îl urmezi pe celălalt.

SCORPION

Scorpionii sunt pasionali, intenşi și erotici. Cu atât de mult foc între doi Scorpioni, dacă ar fi canalizat corect, ar putea prelua lumea! Această dorință de a cuceri totul în calea lor poate face această pereche cea mai strategică și mai vicleană dintre toate uniunile cu același semn. De asemenea, viața lor sexuală ar putea fi de-a dreptul cosmică, ambii având libidouri mari. Cu toate acestea, dacă încep să se controleze reciproc, această conexiune s-ar putea transforma într-un război complet. Relaţia cu un alt nativ Scorpion te va învăța să te joci frumos și că relațiile au fluxuri și refluxuri.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt plini de viaţă, aventuroși și impulsivi, iar atunci când îi pui împreună, ar putea ajunge să aibă distracţia vieții lor! Amândoi vor dori să exploreze lumea. Oferindu-și reciproc libertatea de a crește, vor învăța atât de multe unul de la celălalt. Cu toate acestea, dacă necinstea sau teama de angajament se scurge în conexiune, acest lucru i-ar putea determina să se depărteze. Relaţia cu un alt nativ din Săgetător te va învăța să trăieşti momentul, înțelegând totodată că parteneriatele corecte ar trebui să fie distractive, mai degrabă decât limitative.

CAPRICORN

Nativii Capricorn sunt ambițioși, cu picioarele pe pământ și materialiști, iar când doi se întâlnesc, pot constata că împărtășesc aceeași viziune asupra lumii. Această concentrare pe obiective comune și susținerea ambițiilor reciproce ar putea face acest cuplu foarte promițător. Cu toate acestea, ca semn cardinal, Capricornului îi place să preia conducerea, să domine și deseori să controleze. Acest lucru poate crea fricțiuni între cele două părţi, deoarece fiecare ar putea avea propria opinie. Dacă și căile lor individuale se simt ca o competiție, vor fi arborate steaguri roșii. Relaţia cu un alt nativ Capricorn te va învăța să-ți construiești obiective pe termen lung ca echipă, dar şi să te bucuri de călătoria vieţii.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt intelectuali, excentrici și independenți. Vor fi atrași unii de alții pentru ideile lor unice și credințele lor comune. Această uniune va fi probabil una în care fiecare învață atât de multe de la cealaltă persoană. Cu toate acestea, Vărsătorul este un semn de aer și poate fi detașat emoțional și încăpățânat în felul său. Acest lucru ar putea determina dificultăți în comunicarea sentimentelor până când vor fi îmbuteliate prea mult timp. De asemenea, pot ajunge să constate că uniunea este mai potrivită pentru o conexiune platonică în timp. Relaţia cu un alt nativ Vărsător te va încuraja să te confrunți și să îţi comunici emoțiile din timp, astfel încât să te poţi asigura întotdeauna că sunteți amândoi pe aceeași pagină.

PEȘTI

Nativii Peşti au multă imaginație, sunt creativi și intuitivi. Când doi dintre ei se leagă, ar putea simți că au găsit o legătură cu sufletul pereche. Cel mai bun lucru despre doi nativi Peşti împreună este că se vor inspira unul pe celălalt, oferind o viziune cu totul nouă asupra realității. Cu toate acestea, când vine vorba de afaceri și finanțele casei, această pereche nu trăiește adesea pe Pământ! De asemenea, au priceperea de a evita problemele și de a-și încuraja reciproc obiceiurile proaste. Relaţia cu un alt nativ Pești te va învăța să te concentrezi asupra realității, în timp ce dedici în continuare timp pentru a-ţi lăsa mintea să plutească în nori.

sursa: cosmopolitan.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel