Previziuni Tigru până în Februarie 2024 HOROSCOP CHINEZESC

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Pentru cei născuți sub semnul chinezesc al Tigrului, perioada ce urmează până în februarie 2024, până la următorul Nou An Chinezesc, promite să fie una plină de învățăminte și de momente definitorii. 

Tigru(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Nicoleta Ghiriș, astrolog, ne-a oferit mai multe recomandări pentru nativii Tigru, valabile până la următorul Nou An Chinezesc. În continuare, ne aflăm sub umbrela Anul Iepurelui de Apă. 

Simbolizând curajul, energia și pasiunea, Tigrul este deseori văzut ca un lider în zodiacul chinezesc. Din această poziție, Tigrul este deseori atras de aventură și de experiențe noi, dar această perioadă vine cu propria sa setare de obstacole. Sentimentul de a fi deposedat de ceea ce îți este drag sau de a fi înconjurați de nesiguranță poate fi puternic. Această energie a deposedării poate duce la resentimente sau chiar furie. Cu toate acestea, este esențial să realizezi că aceste sentimente sunt trecătoare.

Pe lângă aceste provocări, sentimentul de a căuta justiție va fi de asemenea dominant. Fie că e vorba de a dreptăți greșelile proprii sau ale celor din jur, această dorință de a readuce echilibrul poate aduce cu sine anxietate sau stres. Mai mult, cu toate oportunitățile care apar pe plan social sau profesional, poate fi dificil să se mențină un echilibru sănătos între viața de zi cu zi și ambițiile personale.

Totuși, chiar și în fața acestor provocări, Tigrul are la dispoziție o serie de oportunități. Perioada până în februarie 2024 este ideală pentru autocunoaștere, pentru a învăța cum să navighezi printre emoții și pentru a-ți dezvolta abilitățile de a face față provocărilor. Prin conectarea cu tine însuți, prin meditație, petrecând timp în natură sau prin dialoguri profunde cu cei dragi, poți găsi calmul și echilibrul necesare pentru a naviga prin aceste luni tumultuoase.

În plus, energia Tigrului este una puternică și dominantă. Dacă poți să îți canalizezi această energie în mod constructiv, poți transforma provocările în oportunități și poți folosi acest timp pentru a te dezvolta, a învăța și a te consolida. Trebuie luat în vederea că energia masculină reprezentată de ferocitatea tigrului nu trebuie lăsată să fie exploatată de malițiozitatea universului, ci trebuie îndreptată spre a gândi, face, creiona și crea bine în rândul tuturor.

În încheiere, fiecare perioadă are lecțiile sale, iar pentru Tigrul, luniile ce vin până în februarie 2024 sunt pline de potențial. Prin înțelegere, acceptare și muncă asupra sinelui, Tigrul poate nu doar să supraviețuiască, ci să înflorească. Înflorirea nu înseamnă să te detașezi de ceilalți, ci să privești, să înțelegi, să îți dai seama ca totul are un scop și acel scop nu se pliază neapărat pe a te pune pe tine în top, ci pe a ridica toată comunitatea în folosu lumii. Cuvintele sunt de prisos când vine vorba de a înțelege scopul tău în viața, care cuprinde esența dintre om și relații, om și oameni, om și țară, om și comunitate.

Vezi și Marte în Casa a 9-a: Pasionala Căutare a Înțelepciunii și Înțelesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel