Top 5 cele mai apreciate branduri de haine sport

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Freepik.com
Freepik.com

Indiferent de preferințele în materie de culoare sau model, obiectele vestimentare sport sunt esențiale în orice garderobă. Poate că îți plac treningurile, tricourile supradimensionate sau colanții pentru sală. Din fericire, toate aceste articole se pretează atât pentru antrenamente, cât și pentru ținutele pe care le porți zilnic.

Descoperă care sunt cele mai populare branduri, de unde poți achiziționa haine la modă!

1. Adidas

Cu siguranță, îți este cunoscut brandul Adidas, celebru la nivel mondial. Adidas face parte din topul celor mai bune mărci de articole sportive și a luat ființă încă din 1949. La acel moment, Adolf Dassler a creat ceea ce astăzi cunoaștem ca cei mai populari pantofi sport din întreaga lume. Pe lângă încălțăminte, de la Adidas poți cumpăra și treninguri, bluze, tricouri sau diferite hanorace, care te ajută să compui outfituri sport sau casual, pentru fiecare zi.

2. Nike

Brandul Nike nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl vezi peste tot, la adulți și copii, pentru că este un brand celebru de articole sport. De fapt, vorbim despre una dintre cele mai mari multinaționale, care își are sediul în Statele Unite. De la Nike îți poți alege echipament sportiv, piese casual, încălțăminte și accesorii de calitate, ideale pentru timpul liber. Poți să optezi pentru treninguri moderne sau pentru tricouri, de care să te bucuri ani la rând. Vei găsi piese cu un raport bun calitate-preț.

3. Puma

Un alt brand celebru, care activează în peste 100 de țări, este Puma, care a luat naștere în 1948. Dacă nu ești fanul brandurilor de mai sus, poți încerca să cauți articole sport de la Puma, care oferă haine și accesorii sport pentru toate bugetele. Aceste articole de calitate sunt ușor de recunoscut, după logo-ul cu pumă, prezent pe toate obiectele vestimentare și de încălțăminte.

4. Reebok

Când te gândești la brandul sport Reebok, probabil îți aduci aminte de copilărie. Compania a fost fondată în Anglia, în 1958 și a devenit o filială a brandului Adidas, în 2005. Astăzi, brandul activează sub nume propriu și produce o categorie vastă de articole sportive. Dacă ai în plan achiziții noi, la Reebok găsești haine și încălțări la prețuri accesibile, pentru damă, bărbați și copii.

5. New Balance

Spre deosebire de celelalte branduri, New Balance a apărut mai târziu în România. Totuși, vorbim despre unul dintre cele mai populare branduri americane, cu sediul în Boston. În 1906, William Riley se face remarcat în industria sport, deoarece pune bazele unei perechi de încălțări ce oferă suport, tocmai în zona de arcuire a piciorului.

Poți găsi încălțăminte de la New Balance cu un N inscripționat pe fiecare pereche, dar și tricouri, pantaloni sau treninguri, care îți oferă un look modern si relaxat.

Acestea sunt doar câteva dintre brandurile celebre în zona sport, care produc haine de calitate de decenii întregi. Care este preferatul tău?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel