Top TREI cele mai PĂCĂTOASE ZODII, dar și care sunt SFINȚII ZODIACULUI

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pexels.com
sursă foto: Pexels.com

În funcție de personalitățile lor zodiile ajung să fie cunoscute după anumite calități sau defecte. Vedem mai jos care sunt cele mai păcătoase zodii, dar și care sunt „sfinții” zodiacului. 

Care sunt „Sfinții zodiacului”

Racii sau cei cu Ascendent în Rac

Având o personalitate blândă și fiind mereu gata să sară în ajutorul celorlalți, Racii preiau cu ușurință rolul de sfinți ai zodiacului sau de îngeri păzitori. Totodată, aceștia pot dezvolta de multe ori capacități paranormale și abilități care țin de o intuiție ieșită din comun. Grija lor pentru ceilalți face din ei niște sfinți, însă cum rămâne cu propria persoană, dragilor?

Vărsătorii sau cei cu Ascendent în Vărsător 

Poate că nu ai crede la prima vedere că Vărsătorii au această latură de sfinți. Am putea să îi vedem ca pe niște îngeri rebeli deoarece ei vor fi cei care se vor gândi prima dată cum să salveze lumea, cum să transforme pământul într-un loc mai bun pentru toți oamenii. Însă niciodată Vărsătorii sau cei cu Ascendent în Vărsător nu vor schimba ceva în mod clasic, ci vor aduce mereu în prim-plan instrumente și leacuri revoluționare. Căci ei văd lucrurile altfel. Această latură umanitară a personalității lor face ca toate celelalte păcate să le fie iertate. 

Capricornii sau cei cu Ascendentul în Capricorn

Capricornii sunt și ei în topul „sfinților” deoarece felul în care au răbdare este de-a dreptul impresionant. Acești stăpâni ai timpului și ai perseverenței pot fi un exemplu pentru noi, toți ceilalți care procrastinăm. 

Alte zodii cu caracter angelic:

Balanțele sau nativii cu Ascendent în Balanță au mereu tendința de a aduce echilibrul, armonia și frumosul pe pământ. Ei vor să creeze simetrie și vor ca lumea să fie un loc al dreptății. Totodată, Gemenii sau cei cu Ascendentul în Gemeni se situează și ei în lupta de partea binelui, fiind jucăuși și curioși, cu toate stările lor îți pot ridica moralul și te pot face să vezi viața în tonuri vesele. 

Iată momentul mult-așteptat!

Topul celor mai păcătoase trei zodii!

Pe locul 3: Berbec sau Ascendent în Berbec

Pentru că îi place să fie mereu pe primul loc și pentru asta ar face lucruri nu prea ortodoxe, Berbecul primește un loc 3 în topul păcătoșilor. Această nevoie de competiție, dar și felul în care se bate și se zbate face din Berbec să nu prea stea bine nici la capitolul răbdare, nici la smerenie și nici la fapte bune. 

Pe locul 2: Leu sau Ascendent în Leu

Mândria nu e cel mai bun lucru, nu îi ajută pe Lei prea mult și îi trimite acolo unde le place, în top, topul păcătoșilor de data aceasta. Le place să fie în centrul atenției și toată nevoia asta de dramă a lor îi apropie mereu de iad, un iad al multor măcinări interioare.

Pe locul 1, trofeul zodiilor păcătoase: Scorpion / Ascendent în Scorpion!

Trofeul păcătoșilor merge de data aceasta la Scorpioni. Misterioși, nu știm niciodată ce anume ascund, cu traumele la subsol, întunecați, secretoși și cu o nevoie continuă de a manipula, Scorpionii sunt în topul demonic. Latura lor malefică, desigur, este și foarte atractivă, căci personajele negative au mereu un efect năucitor asupra noastră, nu-i așa? 

Alte zodii situate la „păcătoși”

Peștii sau cei cu Ascendentul în Pești - ai putea să crezi despre ei că sunt pâinea lui Dumnezeu, însă felul în care se adaptează oricărei situații, simbioza lor, felul în care se pot mula pe caracterul cuiva îi poate transforma în adversari periculoși. 

Fecioarele sau cei cu Ascendentul în Fecioară sunt ordonați și meticuloși, însă stau de partea egoistă a planului, alături de Tauri sau cei cu Ascendentul în Taur care se gândesc ce să facă și cum să facă astfel încât să mai atragă ceva bani, bogăție, averi. Alături de ei sunt și Săgetătorii care au oarecare doză de superficialitate și nu tratează lumea asta cu suficientă seriozitate, mergând mereu din loc în loc, din floare în floare. 

Dacă ți-a plăcut articolul nostru încearcă să vezi ce am scris și despre păcatul fiecărei zodii AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel