Topul celor mai CURAJOASE ZODII, dar și care sunt fricoșii zodiacului

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Află mai jos care ar fi semnele zodiacale considerate super curajoase, dar și care sunt cele care ar prefera să se ascundă de conflict, să își păzească spatele sau să stea deoparte și să vadă ce e de câștigat înainte să se arunce la luptă.

Topul celor mai curajoase zodii!

1. Berbec

Berbecii se duc pur și simplu cu capul înainte, nici nu îți dai seama cu exactitate dacă ce au ei este curaj sau inconștiență, sunt impulsivi și nu se gândesc prea mult. Escaladează cei mai înalți munți și iubesc sporturile extreme. Pentru ei întreaga viața e o misiune și sunt dispuși să facă orice pentru a câștiga.

2. Scorpion

Scorpionii sunt atât de intenși și au o energie nelimitată încât nu e de mirare că sunt considerați foarte curajoși. Totodată, puterea lor de regenerare e uimitoare. Cad, se ridică și încearcă din nou. 

3. Săgetător 

Nebunia asta de a pleca mereu într-o altă călătorie, curajul de a o lua din loc atunci când nimeni nu se așteaptă, dorința arzătoare de a trăi o altă experiență face ca Săgetătorii să se afle în topul curajoșilor.

4. Leu

Leii sunt super curajoși atunci când vine vorba de a-și îndeplini scopurile, căci curajul este un mijoc și nu se vor da în lături de la nimic pentru a-și păstra locul în centrul atenției sau pe tron. Curajul le face latura dramatică să strălucească și mai tare.

5. Vărsător

Nu poți avea un top al curajului fără să-i incluzi și pe rebelii Vărsători. Aceștia vor face orice pentru a se diferenția de ceilalți, pentru a sparge rândurile. Totodată, ei sunt cei care vor avea curajul să schimbe lumea și să vină cu cele mai inedite idei!

Cele mai fricoase zodii!

1. Balanță

De ce să ai curaj când ai putea avea armonie, frumusețe și liniște sufletească? În plus, s-ar putea ca acțiunile curajoase să le arunce în conflicte pe Balanțe, iar ele nu vor să ia partea nimănui, nici chiar propria parte. Când vine vorba de curaj, Balanțele vor sta în banca lor.

2. Taur

Nu că nu ar fi curajoși, sigur că ar putea fi dacă ar vrea, însă de ce să schimbe ei ceva dacă totul este perfect așa cum este? Dacă vor fi pierderi, dacă se termină banii, dacă rămân fără mâncare? Pe Tauri îi ia cu amețeală numai când se gândesc. Curaj? Doamne ferește! Mai bine Confort!

3. Rac

Racii sunt mai sensibili, preferă să îi protejeze pe cei care au suferit după ce au avut prea mult curaj. În același timp, zona de confort este cea care câștigă cu siguranță, mai bine acasă decât într-o mare aventură. 

4. Fecioară

Fecioarele ar avea curaj, ele s-ar lansa mult în tot felul de aventuri, dar ce faci dacă nu iese bine? Cum faci să fie aventura perfectă? Cât timp îți ia numai să planfici o aventură perfectă? 

5. Pești

De ce să pleci într-o călătorie, de ce să ai curajul să te duci pe un drum necunoscut când ai putea foarte bine să visezi? Poți sta liniștit, poți medita, poți merge la o cafea cu prietenii? Ce ăsta nu e curaj? Să fii spiritualul grupului?

Bonus!

Nici acolo, nici acolo, dar de ce?

Gemenii nu s-au hotărât dacă să aibă curaj sau nu între două glume. Apoi au vrut să aibă ceva curaj, dar s-au răzgândit și au plecat la cafeaua aia cu Peștii. 

Capricornii s-au uitat la absolut tot ce le-a ieșit ălora de au avut curaj, apoi s-au uitat și la cei care au rămas acasă, apoi s-au dus să facă un plan că mâine au multe pe cap la muncă. 

Notă!

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. S-ar putea să ai Soarele într-un semn considerat super curajos, dar Luna într-un unul considerat fricos, ce ar spune asta despre tine? Că deși nucleul tău este unul care se aruncă, în interior ai mereu teamă. Și nici asta nu ar fi de ajuns, căci depinde cum ai Ascendentul, cum anume alegi să te arăți oamenilor. Sigur că frica și curajul nu se vor reduce la asta, ci la mediul în care ai crescut și așa mai departe. citește mai multe despre ce contează într-o astrogramă chiar aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel