Transformări și schimbări abrupte pentru PATRU zodii: "Este important să fii cu un pas înaintea tuturor!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Până pe 23 martie, Marte va sta în semnul Vărsătorului. Iată cu ce se vor confrunta următoarele zodii.

Marte aduce curaj, pasiune și ambiție - calități necesare ca să mergi înainte. Însă tot Marte este legat și de agresivitate, nerăbdare și încăpățânare. În contrast, arhetipul Vărsătorului este cel care semnifică progresul, originalitatea, toleranța. Acest tranzit aduce o mulțime de frustrări în special în online, dar și acțiuni legate de inovație, proteste și drepturi. Până pe 23 martie, ai ocazia să avansezi la un nivel superior. Nu uita că tu ești singurul care își poate schimba viața.

La ce se pot aștepta următoarele zodii?

Taur/Ascendent în Taur

Cu Marte încă în Casa a zecea, alături de Pluto, pot avea loc schimbări în cariera multor nativi, iar acestea pot fi destul de perturbatoare. Marte acționează rapid, iar dacă ești obișnuit să analizezi și să procesezi înainte de a acționa, vei simți clar presiunea. Incidentele, unele dintre ele poate chiar neplăcute, vor interveni în rutina ta profesională și te vor determina să îți schimbi mediul de lucru. Tensiunile pot apărea în relația cu figurile autoritare și cu instituțiile din viața ta.

Leu/Ascendent în Leu

Cu Marte în Casa a șaptea, care este reprezentativă pentru relații, în special cele de natură amoroasă, se pot ivi potențiale certuri, conflicte și reproșuri. Cu toate acestea, Marte poate fi și o sursă de schimbare. De exemplu, poți lua inițiativa și să îți surprinzi partenerul cu ceva care să-i impresioneze pe cei din jur. Dacă te afli într-o perioadă de singurătate, este posibil să simți presiunea timpului și să dorești să începi o relație. Marte te poate ajuta să acționezi rapid, chiar dacă motivele tale profunde pentru dorința unei relații pot fi uneori neglijate.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Având în vedere că Marte este guvernatorul tău, acest tranzit este deosebit de semnificativ pentru tine. Plasarea sa în Casa a patra, alături de Pluto, indică apariția unor potențiale certuri și tulburări. Marte aduce agitație în toate aspectele legate de casă și gospodărie. Este posibil ca unele lucruri din locuința ta să se strice, însă Marte te împinge să faci schimbări și să aduci elemente noi în căminul tău. Astrologul recomandă să eviți conflictele cu rudele în această perioadă.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Având în vedere că Marte este în semnul tău, ești încă protagonist în această lună. Din perspectiva astrologică, este recomandat să te implici în activități sportive cât mai mult posibil. În acest moment, Marte te va împinge să acționezi, să nu stagnezi. Până pe 23 martie, este important să fii cu un pas înaintea tuturor, să-ți amplifici ambiția și curajul.

Poți să citești și: Trăsături și influențe ale lui Mercur în Berbec. 12 lucruri importante DE ȘTIUT!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel