Tranzitul DUR care agită apele pentru PATRU nativi ai zodiacului

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va mai sta acolo până pe 13 februarie. Este un tranzit dur, format din furie și maturitate. O combinație neobișnuită, dar benefică pentru fiecare dintre noi! Unii nativi resimt mai intens efectele acestuia, deoarece nu au timp să se odihnească! Iată cine sunt cei vizați!

Am avut nevoie de acest tranzit al lui Marte în Capricorn. După un final de 2023 și un început al lui 2024 prinse în ghearele lui Mercur retrograd, pe deasupra acesta fiind și în careu cu Neptun, am fost destul de zăpăciți, dezorientați și confuzi în ceea ce privește perioada care ne aștepta.

Dar când planeta acțiunii și a forței se află în semnul cel mai serios, pragmatic și responsabil, ne putem permite să trecem la fapte. Să nu mai stăm să ne gândim la nemurirea sufletului. Să muncim, să ne vedem de pătrățica noastră și să avem răbdare.

De la începutul acestui tranzit, ne-am confruntat cu furie și stres pe de o parte, dar și cu decizii mature pe cealaltă parte.

Să vedem ce surprize mai are Marte în Capricorn pentru nativi!

Rac/Ascendent în Rac

Marte în casa a 7-a poate intensifica sau deteriora relația de cuplu. Conflicte, reproșuri și dorința de despărțire pot apărea. Evită agresivitatea. Marte te face mai stapân pe tine, spui ceea ce simți, când mergi la o negociere lupți pentru drepturile tale și pentru ceea ce-ți dorești. Probabil că ai aflat un adevăr dureros, dar să știi că îți este foarte util.

Este important să ai grijă de sănătatea ta! Află 7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială.

Leu/Ascendent în Leu

Marte în casa a 6-a, generează frustrare în rutină, sănătate și muncă. Concentrează-te pe îmbunătățirea vieții. Dacă deja știi că un tip de comportament nu-ți face bine, nu-l mai folosi. În planul sănătății, trebuie să ai mare grijă. Chiar dacă muncești cu drag, nu le poți face pe toate. Stai departe de certuri cu colegii și nu le spune altora cum să-și facă treaba. Dacă ai un animal, s-ar putea îmbolnăvi sau va face probleme.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte în casa a 4-a aduce conflicte. În sfera familială, se pot manifesta stresul, certurile, scandalurile, neplăcerile, dar și deciziile luate prea rapid. Când într-un conflict se exprimă anumite lucruri, acestea ar fi trebuit discutate de mult timp. În timpul tranzitului lui Marte în Capricorn, ar fi bine să rămâi în momentele de ceartă pentru a rezolva. S-ar putea să simți că nu ai suficient timp și că ești mereu pe fugă. Aceasta este doar o stare interioară de neliniște. De asemenea, ar putea apărea cheltuieli legate de casă.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Orice tranzit a lui Marte în casa a 12-a nu este foarte plăcut, fiindcă activează zona subconștientului. Îți vor veni tot felul de amintiri neplăcute în minte. Nu-ți face bine să retrăiești trecutul. Acceptă că unele persoane nu ar trebui să fie în viața ta și că în carieră nu le poți face pe toate. Nu-ți ignora problemele de sănătate, ci lucrează cu ele astfel încât să-ți îmbunătățești viața.

Știi ce mesaje au astrele pentru tine în luna februarie? Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel