Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Balanță/Ascendent în Balanță?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

La 16 mai, Jupiter părăsește semnul Berbecului și intră în Taur. Descoperă ce aduce planeta expansiunii pentru Balanță sau cei cu ascendent în Balanță!

Va urma unul dintre cele mai importante evenimente din 2023!

De pe 16 mai, planeta expansiunii iese din Berbec și se mută în Taur, semnul resurselor și al posesivității. De aceea, este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Dar nu uita: cine nu investește, nu câștigă!

Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare zodie.

De obicei, pe acolo pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

De asemenea, cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Odată cu acest tranzit, toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Ce aduce Jupiter în Taur pentru Balanță/Ascendent în Balanță?

La tine, Jupiter va fi în tranzit în Casa a 8-a. Putem spune că apar moșteniri. Însă, vorbim și despre afaceri, investiții, cont de economii sau dobânzi mai bune.

Trebuie să te gândești la câți bani scoți, câți investești și în cât timp. Mai degrabă, poți pune deoparte niște bani, pe care îi poți multiplica. Sau, cu Jupiter în Casa a 8-a, îi convingi pe ceilalți să îți dea bani. Să zicem că ai un proiect, iar tu nu ai finanțele necesare, ai la dispoziție un an, până în mai 2024, să umbli în stânga și în dreapta și să primești banii necesari.

Mulți dintre nativii Balanță s-ar putea să aibă impresia că nu vor primi acești bani. Dar, cu cât Jupiter se va apropia de Uranus, pe 21 aprilie 2024, de unde nu te aștepți, de acolo vor veni banii.

De asemenea, este important cu Jupiter în această casă, să te gândești de două ori înainte să începi un proces de partaj. Sau unul de divorț. Pentru că Jupiter reușește să scoată demonii din celălalt, dar și îngerii. Deci, dacă demarezi un astfel de proces, respiră adânc și așteaptă-te să iasă la iveală un adevărat monstru din partener.

Culmea, trebuie să te pregătești, fiindcă poate să iasă la iveală și monstrul din tine însuți. Dacă vei fi într-un proces de partaj, cu Jupiter în Casă a 8-a ai mai multă încredere să ceri anumite sume sau ceea ce ți se cuvine. Dar când Jupiter se va apropia de Uranus, s-ar putea să nu iasă totul așa cum îți dorești.

Câteodată, când Jupiter tranzitează această casă, mai apar și niște câștiguri ilicite, așa că ai mare grijă. Nu te arunca, fiindcă nu va fi bine din niciun punct de vedere.

În final, astrologul mai are o recomandare pentru tine. Îți poți găsi niște locuri de muncă ce o să îți asigure liniștea. Ai nevoie să nu te mai bagi în anumite situații doar de dragul de a o face. Pentru că altfel, Jupiter în Taur poate să vină și cu niște pierderi sau cu stres care se transformă în somatizare.

Îți recomandăm și: Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel