Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

La 16 mai, Jupiter o să termine tranzitul în Berbec și va intra în Taur. Ce aduce acest tranzit astrologic pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară?

În curând, vom fi martorii unuia dintre cele mai importante evenimente din 2023!

Pe 16 mai, planeta expansiunii iese din Berbec și se mută în Taur, semnul resurselor, dar și al posesivității. Din acest motiv, ar fi bine să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Să avem ca bază principală stabilitatea. Dar nu uita: cine nu investește, nu câștigă!

Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare zodie. De obicei, pe acolo pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. În schimb, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze.

Odată cu acest tranzit, toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Ce aduce Jupiter în Taur pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară?

O să ai un an nemaipomenit cu Jupiter în tranzit prin Casa a 9-a. În anumite vremuri, Casa a 9-a era numită o "casa fortunata", o casă norocoasă și binecuvântată. Ce îți recomandă astrologul cu Jupiter în Taur? Să înveți mult, să îți deschizi mintea, să călătorești, să citești ceva interesant, precum istoria religiilor, să te apropii de spiritualitate, dar și să faci lucrurile corect și legal, mai ales dacă ai de mers la un proces.

Dacă Jupiter vede ceva ce nu este corect, va pedepsi și mai mult. Așadar, dacă te bagi într-o situație din care ai ceva de obținut, asigură-te că ai dreptate și că așa este corect. Nu o face doar dintr-un ego mărit.

În plus, cu Jupiter în Casa a 9-a, ai nevoie de obiective. Casa a 9-a reprezintă arhetipul Săgetătorului. Săgetătorul cine este? Centaurul, jumătate cal și jumătate om, cu o săgeată și un arc îndreptate spre o stea. Este momentul pentru Fecioară sau cei cu Ascendent în Fecioara să nu mai trăiască o viață simplă.

Deci, nu mai rămâne în rutina în care ești obișnuit. Este momentul schimbării! Te poți înscrie la o facultate, indiferent de vârsta pe care o ai. Este momentul să îți zici că vrei să pleci în lume, lăsând totul în spate! Să te lași în voia sorții.

Sau, să pleci pentru prima oară în viață undeva. Poate că nu ai mers nicăieri cu avionul până acum. Va fi momentul, cu Jupiter în Taur, până în mai 2024! În următorul an, poți să călătorești atât în țară, cât și peste mări și țări.

Casă a 9-a mai vorbește și despre toată această zonă de promovare. Poate ai un produs de arătat lumii sau ești un artist. Dacă acesta este cazul, participă la concursuri, promovează-te pe rețelele de socializare, scoate-te mai mult în evidență. 

Dă-ți cu părerea mai mult, acest lucru este încurajat! Ai foarte multe oportunități datorită acestui tranzit, așa că profită și bucură-te.

Astrosens îți recomandă și: Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Leu/Ascendent în Leu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel